Rip Curl Kengät Netistä

0 osumaa

Rip Curl kengät trendikkääseen surffihenkeen

Rip Curl on tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman laadukkaista tuotteistaan. Alun perin Rip Curl -tuotteet suunniteltiin surffaajille. Alkunsa jälkeen tämä australialainen yritys on kasvanut sekä yrityksenä että valikoimiltaan suuremmaksi ja tänä päivänä se valmistaa surffaukseen sopivien tarvikkeiden lisäksi myös Rip Curl kenkiä, jotka sopivat jokaiselle joka haluaa pukeutua trendikkäästi, surffi-hengen mukaisesti.

Surffi- ja street-tyyleihin suunnitellut Rip Curl kengät

Rip Curl perustettiin jo 1960-luvulla Australiassa valmistamaan surffilautoja ja märkäpukuja. Pienestä yrityksestä suureksi ja tunnetuksi kasvanut Rip Curl valmistaa tänä päivänä muitakin surffaukseen liittyviä tuotteita sekä lisäksi muihin urheilulajeihin sopivia tarvikkeita. Näiden ohella Rip Curl valmistaa viiden vuosikymmenen ammattitaidollaan suosittuja, upeita vaatteita ja asusteita rennon trendikkäisiin surffi- ja street-tyyleihin sopien.

Nuorekkaan rentoon tyyliin sopivat Rip Curl kengät

Rip Curl kengät sopivat mainiosti jokaiselle nuorekkaan rentoon ja trendikkääseen tyyliin. Surffi- ja street-henkeen suunnitellut kengät ja tennarit sopivat hyvin useisiin asuvalintoihin, niin rennoimpiin farkkuihin kuin hieman siistimpiinkin housuihin, olematta turhan vakavat. Tilaa omaan makuusi sopivat, trendikkään tyylikkäät Rip Curl tennarit tai Rip Curl bootsit Footwayn valikoimasta jo tänään!

Rip Curl kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa tyylikäs kenkävalinta, joka on luotu surffi- ja street-hengen mukaisesti nuorekkaan rennoksi? Useat ovat löytäneet Rip Curl kengät pysyen niille uskollisina. Liity surffimuodin tiennäyttäjiin ja hanki omat Rip Curl kenkäsi meiltä Footwayltä! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK