Kengät Netistä

66 osumaa

Replay kengät nuorekkaaseen menoon

Replay kengät ovat olleet muodin huipulla jo pitkään. Ne tunnetaan tyylistä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Replay on myös erityisesti suunnannäyttäjä nuorille, mutta kengät sopivat toki kaikenikäisille.

Replayn juuret juontavat Italiaan

Hyvin monet maailmalla tunnetuista huippumuodin brändeistä tulevat Italiasta, joka tunnetaankin muodin huippumaana. Italiasta tulevat myös Replay kengät. Merkki perustettiin Italiassa jo vuonna 1987. Merkki on onnistunut nousemaan tunnetuksi maailmanlaajuisesti. Replay on pyrkinyt suunnittelemaan kenkiä, joita voi käyttää kaikissa tilanteissa. Kenkien tyyli onkin siis samaan aikaan sekä rento että juhlava. Erityistä suosiota merkki nauttii nuorison keskuudessa, mutta kenkiä ei ole suunnattu pelkästään nuorille. Kaikista parasta kengissä on se seikka, että ne ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, mutta hinta on silti hyvin kohtuullinen. Replayn valikoimassa sekä naiset että miehet on otettu huomioon. Kenkiä löytyy myös joka säälle aina Suomen talvikauteen sopivista kengistä lähtien.

Replay kengät ovat nuorekkaita

Replay valmistaa kenkiä moneen makuun, mutta aina nuorekkaalla otteella. Nuorekkuudesta kertovat muun muassa kenkien värit ja kuviot, mutta myös niiden muoto. Nuorekkuus ei kuitenkaan tässä tapauksessa kuvasta pelkästään ikää, vaan pikemminkin tyyliä ja asennetta. Valikoimasta löytyy kenkiä niin naisille kuin miehille. Replay naisten kengät taipuvat moneen. Sandaalit sopivat loistavasti kesäpäiviin tai vaikka puutarhajuhliin. Niitä voi yhdistellä kauniisti pitkiin mekkoihin ja hameisiin. Korko- ja kiilakorkokengät käyvät myös niin vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Ne sopivat hyvin myös housujen kanssa. Massiivinen korko tuo omaa näyttävyyttään kenkiin. Replay tennarit sopivat toki naisille, mutta myös miehille. Tennareita löytyy useana eri mallina. Niitä saa pitkävartisina tai lyhytvartisina, joten kaikille löytyy taatusti mieleiset tennarit.

Suuri osa kengistä valmistetaan synteettisestä materiaalista

Replay kengät on valmistettu aina huolella, jotta ne kestävät kovaakin käyttöä ja aikaa. Kenkien oikeaoppinen hoito takaa kuitenkin sen, että kengät säilyvät kauniina ja pitävät muotonsa. Kaikista materiaaleista valmistetut kengät kannattaa säilyttää joko kenkähyllyssä tai laatikossa, jossa kengät ovat tulleet. Replay on tunnettu erityisesti tennareistaan. Ne on valmistettu synteettisestä materiaalista. Synteettinen materiaali on kuitenkin siitä hyvä materiaali, että se ei repeydy tai kulu helposti. Varsinkin vaaleiden kenkien kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei materiaali likaannu esimerkiksi mudassa kävellessä. Nahkakenkiä taas voi hoitaa niille erikseen tarkoitetuilla tuotteilla, kuten voiteilla ja vahoilla. Nahkakengät kannattaa myös pyyhkiä rätillä aina käytön jälkeen, jolloin pöly ja lika ei jää kenkiin.

Replay kengät netistä Footwayltä

Footway on netissä toimiva verkkokauppa. Kaikki tilaukset toimitetaan nopeasti ja ilmaiseksi. Tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus. Tuotteiden palauttamista helpottaa se seikka, että myös palauttaminen on ilmaista. Footwayn valikoimassa on otettu huomioon niin naiset kuin miehetkin nuorisoa unohtamatta. Osta Replay kengät Footwaylta. Kengät ovat laadukkaita, mutta todella kohtuuhintaisia, kuten muutkin Footwayn myymistä kengistä. Tervetuloa tekemään helppoja ja järkeviä ostoksia netissä toimivalle kenkäkauppa Footwaylle!

75-07072 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75-18176 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75-18301 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dama White Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Skin Black
Trevie Black
Maiju Off White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lawton Gold
Selma Gold
Dionne Silver
Soar Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Venice Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Violet Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Suerte Gold
Dance White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Magor Black Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Portland Copper
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Whitfeild Black/Silver
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75-60632 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hanky Beige
Husey Black
Jess Platin
Then Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Knack White
Leana Black
Selma Black
Face Black
Husey Pink
71-13001 Beige
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Junet Black
Then Platinum
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

66 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK