Kengät Netistä

12 osumaa

Korkealaatuiset Refined by Bobbie Burns kengät tyylikkäille miehille

Refined by Bobbie Burns kengät kutsuvat luokseen tyylikkäitä ja moderneja miehiä. Tämä ruotsalainen kenkämerkki valmistaa viimeisen päälle tyylikkäitä miestenkenkiä, joiden yhtä aikaa klassisen perinteinen sekä moderni ilme on jotain aivan omaa luokkaansa. Kenkien korkea laadukkuus tekee niistä sopivan niin tyylikkääseen arkipukeutumiseen, töihin kuin muodollisempiinkin tilanteisiin. Miten käytännöllistä ja mukavaa!

Ruotsalainen Refined by Bobbie Burns modernin miehiseen makuun

Mikäli etsit itsellesi laadukkaita nahkakenkiä, jotka sopivat nykyaikaisen uniikkiin tyyliisi, vastaus on ehdottomasti Refined by Bobbie Burns! Tuotemerkki perustettiin vuonna 2001 Henrik Standerthin ja Patrick Lacskon toimesta Ruotsin Göteborgissa. Refined by Bobbie Burns kengillä on useita suunnittelijoita ja niiden muotoilu on saanut inspiraatiota punk- ja rock’n’roll-kulttuureista sekä modernista muodista.

Helposti moneen tilanteeseen sulautuvat Refined by Bobbie Burns kengät

Punk- ja rock’n’roll-kulttuureista sekä modernista muodista voimansa ammentavasta Refined by Bobbie Burns –kenkävalikoimasta löytyy erilaisia malleja moneen makuun. Jokaiselle mallille yhteistä on hyvä sopivuus erilaisiin asuihin. Olipa kyseessä sitten työasuun, tyylikkääseen arkeen tai juhlavampaan asuun yhdistäminen, Refined by Bobbie Burns tekee kaiken tämän upean tyylikkäästi ja modernisti, kuin sormia napsauttamalla!

Refined by Bobbie Burns kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi tai vaikkapa töihin? Löydettyäsi Refined by Bobbie Burns kengät haluat pysyä niille uskollisina. Liity moderneihin tiennäyttäjiin hankkien Refined by Bobbie Burns kenkäsi Footwayltä! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK