Reebok Ventilator – Täydellinen tennari

Millainen olisi maailman paras tennari? Tietysti sellainen, joka kerää katseet kaikkialla missä kuljetkaan. Lisäksi sen käyttömukavuus olisi viety kehittelyssä niin pitkälle, että kävelisit kengillä mielelläsi vaikka koko päivän aamusta iltaan – jalkojesi hyvinvoinnista ja mukavuudesta tinkimättä. Tähän vielä päälle ripaus retroa sekä herkullista värimaailmaa ja täydellinen resepti on valmis. Miltä tämä kuulostaisi? Edellä mainitun reseptin mukaan on luotu Reebok Ventilator -kengät, joita et halua ottaa pois puettuasi ne kerran jalkaasi. Tennarin ominaisuudet ovat saaneet runsaasti vaikutteita nykypäivään kehitellyiltä, teknisesti huippuunsa viedyiltä juoksukengiltä, Reebokin vakaalla ammattitaidolla. Askelluksesi näyttää näissä upeissa tennareissa niin mukavalta, että muutkin tahtovat hypätä kenkiisi.

Reebok Ventilator mahtavalla Hexalite-tekniikalla

Reebok Ventilator on tennari, jonka kehityksen juuret ovat Reebokin huippusuosituissa juoksukengissä, joista tämä uuden ajan takuuvarma suosikki on saanut osakseen reilusti mainioita vaikutteita. Markkinoilla koettiin taannoin tarve tennarin tyyppiselle kengälle, jossa olisi mahdollisimman paljon nykypäivän juoksukengän ominaisuuksia yhdistettyinä trendikkääseen tennarimalliin. Tähän tarpeeseen syntyi fantastinen Reebok Ventilator, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä osoittaa, että myös tennari voi käytöltään ja ominaisuuksiltaan olla juoksukengän veroinen jalkine, joka säästää jalkaa liialta väsymiseltä vähentäen samalla kengästä usein saadun kuormituksen minimiinsä järkevien ratkaisujensa avulla. Tennarissa käytetty Hexalite-tekniikka antaa parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen. Kokeile sinäkin, miten ihastuttavalta trendikäs kenkä voikaan parhaimmillaan jalassa tuntua!

Väreillä leikittelevä tennari - Reebok Ventilator

Retron muotoilunsa ja -ulkonäkönsä lisäksi Reebok Ventilator on tennari, jonka tunnistaa ehdottomasti lyömättömän herkullisista väreistään. Värien leikittelyssä esimerkiksi räiskyvän rohkea pinkki suorastaan houkuttelee hyppäämään mukaansa kohti uusia askeleita ja seikkailuja. Mallia on saatavilla myös esimerkiksi hillityn ja tyylikkään mustana, pirteän turkoosilla Reebokin logolla höystettynä. Pidät tämän pitkälle kehitellyn tennarin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen tekstiilipinta on helppo ja kätevä puhdistaa pyyhkimällä pintaa kevyesti kostealla liinalla. Tekstiilipintaisten kenkien puhdistuksessa voi tarvittaessa käyttää myös pehmeää harjaa apuna. Mikäli kengät ovat liinalla puhdistamisen jälkeen kosteat, anna niiden kuivua huolella ennen seuraavaa puhdistusvaihetta eli harjausta.

Reebok Ventilator tuo raikkautta ja ilmavuutta vapaa-aikaan

MonoMesh-verkkopaneelit tekevät Reebok Ventilator -tennarista hyvin ilmastoidun kengän. Tämä on tennarille todella tärkeä ominaisuus, sillä hyvä ilmanvaihto auttaa jalkoja pysymään raikkaina koko päivän. Matala muotoilu puolestaan auttaa edistämään jalan liikkuvuutta luoden mahdollisimman suuren liikkumisvapauden samalla, kun kenkä istuu täydellisesti. Tämä juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii vapaa-ajanaktiviteetteihin ja on kaiken lisäksi silmiä hivelevän trendikäs retron ulkonäkönsä, huolellisen suunnittelunsa sekä tämän päivän tarpeisiin vastaavien ominaisuuksiensa ansiosta. Reebok Ventilator -tennaria on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi kaipaamaan ulos ja asfaltille. Mikäli taas suosit hillitympiä sävyjä, on musta aina tyylikäs ja useaan asuun yhteensopiva värivalinta.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×