Reebok Pump – retro on trendikästä

Vallankumoukselliset Reebok Pump -sneakerit tulivat markkinoille 1989. Ne olivat todelliset aikansa edelläkävijät. Kengissä käytettiin ennennäkemätöntä teknologiaa, jonka avulla kenkien varsi halaa nilkkaa tiukasti mutta mukavasti, antaen näin jalalle erinomaista tukea urheilusuorituksissa. Tietysti kengät levisivät nopeasti myös pelikenttien ulkopuolelle vapaa-ajan käyttöön, etenkin urbaaneissa ympäristöissä. Tänä päivänä Pump-kenkiä on monia erilaisia ja moniin eri tyyleihin sopivina: sinäkin voit varmasti löytää uudet suosikkikenkäsi niiden joukosta! Malleja on niin lapsille kuin aikuisillekin, ja värimaailma vaihtelee yksinkertaisen tyylikkäästä mustasta sekä valkoisesta värikkäämpiin ja energisempiin malleihin. Mitkä ovat sinun suosikkisi? Löydät omasi varmasti helposti Footwayn monipuolisesta valikoimasta.

Kenkiä yli sadan vuoden kokemuksella – Reebok Pump -tennareiden erinomaisuus ei ole sattumaa

Joe ja Jeff Fosterin isoisän yritys perustettiin jo 1800-luvun puolella, mutta miehet lanseerasivat Reebok-nimen vuonna 1958. 1980-luvulla fitnessbuumi teki Reebok Freestyle -kengistä jokaisen trenditietoisen naisen valinnan treenikengiksi, ja vuosikymmenen loppuun mennessä Reebokista oli tullut jokaisen huulilla oleva nimi. Tämän 80-luvun buumin myötä ilmestyivät myös ensimmäiset Reebok Pump kengät, joita käytti muun muassa kuuluisa koripalloilija Dominique Wilkins. Vuonna 2006 adidas osti Reebokin muodostaen yhden maailman suurimmista ja tunnetuimmista urheilu- ja lifestyle-yrityksistä. Tänä päivänä Reebok on trendien harjalla, kunnioittamalla juuriaan. Sporttisuuden ja fitnessin jälleen nouseva suosio ei ole mennyt Reebokilta ohi, ja tämän hetken tyyliin sopivatkin erinomaisesti Reebokin kengät – vaikkapa juuri korkeavartiset Pump-tennarit.

Hoito-ohjeet Reebok Pump -tennareille

Jotta uudet Reebok Pump -kenkäsi voivat palvella sinua uskollisesti monta vuotta, tulee sinun muistaa pitää niistä huolta. Ennen kenkien käyttöönottoa ne voi kyllästää suoja-aineella, joka estää lian tarttumisen ja suojaa kenkiä vedeltä. Kengän materiaalista riippuen putsaaminen onnistuu pehmeällä harjalla, tai jos kengissä ei ole nahkaa, myös kosteaa rättiä voi käyttää. Puhdistamisen jälkeen kengät tulee aina suojata uudestaan! Irtopohjan voi puhdistaa erikseen, ja myös pitkien päivien jälkeen sen voi ottaa kengästä ulos ja tuulettaa. Puhdista kengät säännöllisesti, jotta ne pysyvät siisteinä ja palvelevat sinua pitkään. Suomen kelit voivat olla arvaamattomat, mutta jos päiväksi on luvattu sadetta, voi olla parempi jättää nämä tennarit kotiin, sillä kastuminen saattaa vahingoittaa kengän muotoa ja materiaalia.

Tyylivinkkejä uusien Reebok Pump -kenkiesi seuraksi

Tänä kesänä mikään ei ole muodikkaampaa, kuin yhdistää urheilulliset kengät arkivaatteisiin, tai jopa juhla-asuun. Vaivatonta ja mukavaa, mutta silti erittäin tyylikästä! Pistä jalkaasi uudet Reebok Pump -kengät ja päälle kukkamekko – iltaa varten voit napata mukaan kevyen juoksutakin, ettei viilenevä ilma pääse yllättämään. Tyylikkään retrot mutta silti freesit ja nykyaikaiset Pump-tennarit sopivat käytettäväksi niin päivällä kuin illla – töihin, shoppailuun, terassille, tai vaikka turistiretkelle uuteen kaupunkiin. Perinteisten tyylirajojen rikkominen ei ole vain sallittua, vaan myös suositeltavaa, ja Reebok Pump -tennarit voikin yhdistää erinomaisesti niin farkkuihin kuin muodollisempaankin asuun. Kesäillan grillijuhlaan sopivat päälle esimerkiksi farkut, tyylikäs paita ja bleiseri - ehkäpä yhdistät niihin tänä vuonna Reebok-tennarit?

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×