Reebok Easytone on huippuunsa viety kävelykenkä

Reebok Easytone on kenkä, joka on saanut ominaisuuksiinsa runsaasti vaikutteita nykypäivään kehitellyiltä, teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa viedyiltä juoksukengiltä Reebokin vakaalla ammattitaidolla. Tämä on ratkaisu halutessasi jalkaasi trendikkäät ja hyvännäköiset, katu-uskottavat kengät, jotka eivät ole pelkästään päältä kauniit vaan sisältävät myös mitä parhaimmat tekniset ominaisuudet. Reebok Easytone -kenkiin on saatu mahtumaan uskomattoman paljon huippuhyvälle juoksukengälle ominaisia piirteitä, kuten askelluksen pehmentävä Moving Air -ulkopohja, koko rakenteen keveyden takaava kevytmateriaali, hengittävä ja mukava verkkokangas sekä uusi ja innovatiivinen kumipohja, joka parantaa pitoa ja ketteryyttä. Näissä kengissä kävelet huoletta vaikka aamusta iltaan. Täydellinen valinta silloin, kun jalkojesi maksimaalinen hyvinvointi on sinulle ensisijaisen tärkeää.

Kävelykenkien uusi tulokas - Reebok Easytone

Reebok on tämän päivän urheilullisten jalkineiden, vaatteiden ja varusteiden suurimpia nimiä. Yrityksen toiminta jatkuu nyt jo kolmatta vuosisataa ja harppaukset Reebokin tuotekehityksessä ovat olleet suuria ja mahtavia. Nyky-Reebok tuntuu esimerkiksi kävelykenkänä hyvin istuvalta, kevyeltä ja pehmeältä kokemukselta: toisin sanoen kengältä, johon tutustuttuasi ihastut ikihyviksi. Malliesimerkki Reebok-merkin kenkien jalalle tuomasta huippumukavasta tuntemuksesta on nykyaikainen kävelykenkä nimeltään Reebok Easytone. Tämä on kenkä, jonka vakaa kokonaisuus on luotu haastamaan kävelykenkien aiemmat vaatimukset kokonaan uudelle tasolle, ja astuttuasi näihin kenkiin et niistä enää halua luopua. Parasta Easytonessa on kahden tärkeän osa-alueen sointuva liitto: sen trendikäs, katu-uskottava muotoilu sekä varman luotettavuuden tuovat tekniset ominaisuudet.

Reebok Easytone – Paras suunnittelu, keveät askeleet

Reebok Easytone on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengälle uskomattoman keveyden hylkien samalla ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien Moving Air -kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa ja pehmentää jokaista askelta tarjoten myös parhaan mahdollisen pidon. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Reebok Easytonesta erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän kävelykenkien markkinoilla. Reebok Easytone -kävelykengän värivalikoima on runsas ja jokaista moninaisista värisävyistä yhdistää ehdoton tyylikkyys. Näitä kenkiä suunniteltaessa on pidetty mielessä yhtä lailla teknisyys kuin tyylikin. Pidät tämän kävelykengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Reebok Easytone – Luotettavampaa kävelykumppania saa hakea

Reebok Easytone kengät on luotu tukemaan jokaista ottamaasi askelta ja tämän luotettavampaa kävelykumppania saakin hakea. Tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ansiosta vapaa-ajan liikkumisesi on tästä lähtien nopeaa, sujuvaa, kevyttä ja miellyttävää. Miellyttävä on myös kenkien Reebok Easytone hinta: se ei päätä huimaa näistä huippuunsa kehitellyistä kävelykengistä. Easytonen kevyt verkkopäällinen takaa raikkaan ilmavuuden ja hengittävyyden, jonka ansiosta jalat jaksavat kävellä pidempään. Suurta osaa näyttelee myös Easytonen kuminen Moving Air -ulkopohja, joka nostaa kenkien keveyden ja pehmeyden aivan uudelle tasolle. Easytonen värivalikoimaa kuvaa parhaiten sana tyylikäs. Kävelykenkien musta, valkoinen tai harmaa pohja sopii jokainen aivan yhtä helposti erilaisiin asukokonaisuuksiin ja tyylikästä linjausta virkistämässä ovat pienet värilisäykset, jotka tekevät kengästä persoonallisen ja mieleenpainuvan.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×