Kengät Netistä

30 osumaa

Reebok Classic Leather – Dynaamisen suorituksen suunnannäyttäjä

Reebokin suosittu Classic Leather on sekä mainion tyylin että dynaamisen suorituksen suunnannäyttäjä juoksukenkien markkinoilla. Kehittynyttä ohjaavuutta juoksukenkään tuova kevyt EVA-välipohja pitää askeleen kevyenä samanaikaisesti, kun tukeva ja pehmeä yläosa tekee tuntemuksesta uskomattoman tasapainoisen ja ylivoimaisen mukavan. Mokkanahasta tai nahasta valmistettu päällinen viimeistelee pehmeän tukevuuden tyylikkään ylellisellä ilmeellään ja kengän kokonaisilme on klassisen sporttinen. Pehmustettu varren suun vuoraus tarjoaa jalallesi uskomattoman pehmeyden tunteen heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kengän matala rakenne tuo kenkään lisää mukavuutta sekä liikkumavapauden nilkoille. Tämän kengän tekniset ominaisuudet viimeistelee runsasta hankausta kestävä kuminen ulkopohja. Pisteenä iin päällä tyylin täydentää Reebokin logo ikonisella Iso-Britannian lipullaan.

Reebok Classic Leather - Kehittynyt tulokas jatkaa Reebokin pitkää historiaa

Reebokilla on takanaan pitkä historia juoksukenkien ja muiden urheiluun liittyvien varusteiden valmistajana. Yritys perustettiin jo vuonna 1895 Iso-Britanniassa. Kaikki lähti pienestä englantilaisesta Tottingtonin kylästä, jossa Joseph William Fosterin valmisti ja myi tavallisia juoksukenkiä. Reebok pysyi kahden seuraavankin sukupolven ajan perheyrityksenä, minkä jälkeen suosio laajeni maailmanlaajuiseksi ja merkki tunnetaan tänä päivänä jokaisessa maailmankolkassa. Useat Reebok Classic Leather -malliin tutustuneet ovat sitä mieltä, että kyseessä on kaikkien aikojen mukavin treenikenkä, jonka tarkkaan suunnitellut ominaisuudet palkitsevat käyttäjänsä ensi metreiltä lähtien. Tässä yhtälössä tyylikkään mokkainen ulkonäkö on vain plussaa ja omiaan keräämään lenkkipolulla katseita viileän tyylikkyytensä ja ajattoman muotoilunsa ansiosta.

Reebok Classic Leather – Tyylikkäästi nahkainen tai mokkainen juoksukenkä

Oman Reebok Classic Leather -suosikkinsa voi valita useista eri vaihtoehdoista. Tuoteperheestä löytyy niin mokkanahkaisia kuin nahkaisiakin juoksukenkiä, joista löytyy varmasti jokaiselle oma suosikkinsa. Mokkanahalla tuettu ja täydennetty tekstiiliosa antaa mattaisen hillityn vaikutelman, kun taas pinnaltaan kokonaan nahkainen kenkä tarjoaa hieman kiiltävän ilmeen. Molemmat ovat kuitenkin tunnistettavissa saman perheen eri tyyppisiksi jäseniksi niille yhteisesti ominaisella sporttisen tyylikkäällä linjauksellaan. Valikoimasta löytyy runsaasti värivaihtoehtoja aina hempeän liilasta ja vaaleansinisestä ruosteenpunaiseen. Perinteisemmän ilmeen haluaville on saatavilla kokonahkaisena myös mustaa ja valkoista mallia pienillä, piristävillä värimausteilla. Reebok Classic Leather –kengän päällisessä on joko mokkanahkaa tai nahkaa, joka suositellaan käsiteltäväksi soveltuvalla hoitoaineella ennen käyttöönottoa.

Reebok Classic Leather tarjoaa parasta mukavuutta niin juoksuun kuin vapaa-aikaankin

Reebok Classic Leather sisältää runsaasti nykypäivän korkealle kehitettyjä teknisiä ominaisuuksia, jotka yhdessä tekevät tämän kengän joka puolelta todella hyvin istuvaksi sekä mahdollisimman mukavaksi käyttää. Useat tarkkaan harkitut elementit tähtäävät kaikki maksimaaliseen käyttömukavuuteen. Pehmustettu varren suun vuoraus tarjoaa lisäksi jalallesi uskomattoman pehmeyden tunteen. Kengän matala rakenne puolestaan antaa liikkumavapauden nilkoille samalla, kun koko kengän rakenne tukee jalkaasi parhain mahdollisin tavoin. Reebok Classic Leather on suunniteltu juoksukengäksi, mutta tämän mukavampaa vapaa-ajankenkää saa hakemalla hakea. Coolilla lookillaan tämä kenkä sopii erittäin hyvin myös kaupungille esimerkiksi silloin, kun askeleita on luvassa reilusti ja kengän ehdoton mukavuus on tyylikkään ilmeen lisäksi tarpeen.

Liittyy hakusanaan "reebok classic leather"
Sivu 1 / 1

30 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK