Reebok Kengät Netistä

322 osumaa

Reebok on yksi maailman suurimmistaurheilumerkeistä ja heidän kenkänsä eivät ole suosittuja vain urheilupiireissä,vaan niitä näkyy kaikkialla trendien ja muodin maailmassa. Pettämätön design jatoimivuus tekevät sen, että Reebok sopii kaikille. Klikkaa tästä päästäksesi Reebok Classicen.

Nimettyantiloopin mukaan

Reebok syntyi Iso-Britanniassa1800-luvun lopussa kun Joseph William Foster alkoi myydä juoksukenkiä. Hänenmielestään nappulakengät sopivat kaikille, eikä vain juoksutähdille ja siksihän myi yksinkertaisempia nappulakenkiä tavallisille ihmisille. PariisinOlympialaisten aikaan vuonna 1924 kaikki brittiläiset urheilijat käyttivätReebokia. Merkki sai kuitenkin nimensä vasta monta vuotta myöhemmin, nimittäinvuonna 1958 kun perustajan lapsenlapset Joe ja Jeff tutustuivateteläafrikkalaiseen tietosanakirjaan. He löysivät ”grey rhebok”-antiloopin, jokaantoi merkille uuden nimen. 80-luvulla alkoi aerobic-buumi, ja Reebok saitodellisen menestyksen Freestyle-kengällään, joka oli suunniteltu naisilleaerobiciin. Reebokin ja aerobicin edustaja oli Step Aerobicsin takana ollut GinMiller. Vuonna 1983 Reebok myi kenkiä, urheiluvaatteita ja –varusteita 13miljoonalla dollarilla.

Kahdestajättiläisestä tuli yksi

Vuonna 2005 Adidas osti Reebokin,mutta piti merkin alkuperäisen nimen. Oston yhteydessä kaksi suurintaurheilumerkkiä lyötiin yhteen ja sopimus maksoi lähes 4 miljardia dollaria. Sejohti myös siihen, että Adidas korvasi Reebokin NBA:n sponsorina.

Järkeviäurheilupanostuksia

Alusta lähtien Reebok on panostanutmoniin eri urheilulajeihin, ja saanut valtaa monissa niistä. Kaikki alkoijuoksusta, sitten tuli aerobic ja koripallo. Myöhemmin merkki on onnistunutpääsemään uusien urheilulajien eturiviin ja vetämään puoleensa valtaviayleisöjä. He olivat muun muassa Crossfitissa mukana alusta asti. Crossfit ontreeni- ja kilpailuilmiö, joka on kasvanut räjähdysmäisesti vuodesta 2011.

Toinen Reebokin hallitsema urheilulajion kamppailulajit, ja varsinkin yhteistyö amerikkalaisen Ultimate FightingChampionship (UFC)-organisaation kanssa. Vuonna 2012 allekirjoitettiinkuusivuotinen sopimus osapuolten välillä ja Reebok on nykyään liiganpääsponsori. Sopimus herätti keskustelua monesta syystä, varsinkin koska serajoitti merkittävästi toimijoiden mahdollisuuksia omiin sponsoreihin. Toinentunnetumpi laji on koripallo, jossa Reebok on vuodesta 2004 alkaen ollutkenkien pääsponsori. Reebok sponsoroi myös monia muita urheilulajeja, kutentennistä ja jääkiekkoa.

Suosittujakenkiä

Reebokilla on useita tunnettuja kenkiävalikoimassaan, ja niitä on näkynyt tavalla tai toisella populaarikulttuurissa.Ennen mainitun Aerobic-buumin yhteydessä tuli Reebok Freestyle, jota ei tunnetavaan aerobicista, vaan se on onnistunut myös siinä taiteenlajissa, että siitäon tullut yksi maailman tunnetuimmista kenkämalleista. Voit muun muassa nauttiakengistä Mick Jaggerin päällä videolla Dancin’ in the Street. Vuonna 1989Reebok julkaisi Pump-mallin, josta tuli suuri menestys. Kenkä on suunniteltukoripalloon, mutta toimii hienosti myös street-muodissa. Vuonna 2010 tuliReebok Zig paksuine ja hammasmaisine pohjineen, jotka keräsivät paljonkatseita.

ReebokFootwayllä

Footwayltä löydät yli 500 paria kenkiäReebokilta; lenkkareita, urheilukenkiä ja juoksukenkiä - naisille, miehille jalapsille. Toimitamme salamannopeasti, ilman toimitus- tai palautuskuluja.Tietenkin saat myös 180 päivän avoimen kaupan. Toivottavasti löydät uudetReebok-kenkäsi meiltä.

Sivu 1 / 6

322 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×