Reebok, Kengät

349 osumaa

Reebok on yksi maailman suurimmista urheilumerkeistä ja heidän kenkänsä eivät ole suosittuja vain urheilupiireissä, vaan niitä näkyy kaikkialla trendien ja muodin maailmassa. Pettämätön design ja toimivuus tekevät sen, että Reebok sopii kaikille. Klikkaa tästä päästäksesi Reebok Classicen.

Nimetty antiloopin mukaan

Reebok syntyi Iso-Britanniassa 1800-luvun lopussa kun Joseph William Foster alkoi myydä juoksukenkiä. Hänen mielestään nappulakengät sopivat kaikille, eikä vain juoksutähdille ja siksi hän myi yksinkertaisempia nappulakenkiä tavallisille ihmisille. Pariisin Olympialaisten aikaan vuonna 1924 kaikki brittiläiset urheilijat käyttivät Reebokia. Merkki sai kuitenkin nimensä vasta monta vuotta myöhemmin, nimittäin vuonna 1958 kun perustajan lapsenlapset Joe ja Jeff tutustuivat eteläafrikkalaiseen tietosanakirjaan. He löysivät ”grey rhebok”-antiloopin, joka antoi merkille uuden nimen. 80-luvulla alkoi aerobic-buumi, ja Reebok sai todellisen menestyksen Freestyle-kengällään, joka oli suunniteltu naisille aerobiciin. Reebokin ja aerobicin edustaja oli Step Aerobicsin takana ollut Gin Miller. Vuonna 1983 Reebok myi kenkiä, urheiluvaatteita ja –varusteita 13 miljoonalla dollarilla.

Kahdesta jättiläisestä tuli yksi

Vuonna 2005 Adidas osti Reebokin, mutta piti merkin alkuperäisen nimen. Oston yhteydessä kaksi suurinta urheilumerkkiä lyötiin yhteen ja sopimus maksoi lähes 4 miljardia dollaria. Se johti myös siihen, että Adidas korvasi Reebokin NBA:n sponsorina.

Järkeviä urheilupanostuksia

Alusta lähtien Reebok on panostanut moniin eri urheilulajeihin, ja saanut valtaa monissa niistä. Kaikki alkoi juoksusta, sitten tuli aerobic ja koripallo. Myöhemmin merkki on onnistunut pääsemään uusien urheilulajien eturiviin ja vetämään puoleensa valtavia yleisöjä. He olivat muun muassa Crossfitissa mukana alusta asti. Crossfit on treeni- ja kilpailuilmiö, joka on kasvanut räjähdysmäisesti vuodesta 2011.

Toinen Reebokin hallitsema urheilulaji on kamppailulajit, ja varsinkin yhteistyö amerikkalaisen Ultimate Fighting Championship (UFC)-organisaation kanssa. Vuonna 2012 allekirjoitettiin kuusivuotinen sopimus osapuolten välillä ja Reebok on nykyään liigan pääsponsori. Sopimus herätti keskustelua monesta syystä, varsinkin koska se rajoitti merkittävästi toimijoiden mahdollisuuksia omiin sponsoreihin. Toinen tunnetumpi laji on koripallo, jossa Reebok on vuodesta 2004 alkaen ollut kenkien pääsponsori. Reebok sponsoroi myös monia muita urheilulajeja, kuten tennistä ja jääkiekkoa.

Suosittuja kenkiä

Reebokilla on useita tunnettuja kenkiä valikoimassaan, ja niitä on näkynyt tavalla tai toisella populaarikulttuurissa. Ennen mainitun Aerobic-buumin yhteydessä tuli Reebok Freestyle, jota ei tunneta vaan aerobicista, vaan se on onnistunut myös siinä taiteenlajissa, että siitä on tullut yksi maailman tunnetuimmista kenkämalleista. Voit muun muassa nauttia kengistä Mick Jaggerin päällä videolla Dancin’ in the Street. Vuonna 1989 Reebok julkaisi Pump-mallin, josta tuli suuri menestys. Kenkä on suunniteltu koripalloon, mutta toimii hienosti myös street-muodissa. Vuonna 2010 tuli Reebok Zig paksuine ja hammasmaisine pohjineen, jotka keräsivät paljon katseita.

Reebok Footwayllä

Footwayltä löydät yli 500 paria kenkiä Reebokilta; lenkkareita, urheilukenkiä ja juoksukenkiä - naisille, miehille ja lapsille. Toimitamme salamannopeasti, ilman toimitus- tai palautuskuluja. Tietenkin saat myös 180 päivän avoimen kaupan. Toivottavasti löydät uudet Reebok-kenkäsi meiltä.

Julkaisuja aiheesta Reebok
Anonymous -
N
No Name -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

349 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK