ras, Kengät

3 osumaa

Ras kengät – Modernin kenkämuodin taidonnäyte

Espanjalainen kenkämerkki Ras hemmottelee naisia kauniilla kengillä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Laadukkaat materiaalit, pitkä ammattitaito ja viimeisimpien trendien seuraaminen tekevät Ras kengästä luotettavan taidonnäytteen kenkämuodin saralla. Ras-kenkävalikoima pitää sisällään useita houkuttelevia malleja aina matalista kengistä kiilakorkoihin ja saappaisiin sekä kaikkea siltä väliltä. Värimaailma on hillityn tyylikäs ja inspiroiva.

Ylelliset espanjalaiset Ras kengät nuorekkaille, urbaaneille naisille

Espanjalainen Ras perustettiin vuonna 1988 luomaan tyylikkäitä kenkiä nuorekkaille, urbaanin trendikkäille naisille, jotka haluavat näyttäytyä edukseen niin arjessa kuin juhlassakin ja joilla on ehdottoman ylellinen maku. Ylellisen kosketuksensa ja trendejä seuraavan asenteensa ansiosta Ras kengät tarjoavatkin valikoimassaan aikamme upeimpia naistenkenkiä. Ras kengissä yhdistyvät erilaiset kulttuurit ja materiaalit mitä onnistuneimmalla tavalla!

Takuuvarman korkealaatuiset Ras kengät arkeen ja juhlaan

Ras-kenkävalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia malleja ja muotoiluja, jokaiselle naiselle omansa. Värimaailma on tyylikkään ylellinen ja hillitty, mutta ehdottoman muodikas. Ras kenkiä voi luonnehtia sopiviksi naisille, jotka vaativat kengiltään paljon. Ja paljon Ras kengät myös tarjoavatkin; takuuvarman korkealaatuisuuden ja viimeisimmän designin. Siis kaiken urbaaneille, trendikkäille naisille, jotka vaativat kaikkein parhaimman arkeen ja juhlaan! Valitsetko sinä suloiset Ras ballerinat, vai kenties upeat Ras bootsit?

Ras kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, ylellisyys sekä ehdoton tyylikkyys takaavat, että urbaanin trendikkäät Ras kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta itsellesi upeat Ras kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Julkaisuja aiheesta ras
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
752JU3G
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anjara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Olaya
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
752JU3G
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anjara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Olaya
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK