Ralph Lauren Junior Kengät Netistä

129 osumaa

Ralph Lauren Junior kengät

Ralph Lauren Junior kengät edustavat samaa klassista amerikkalaista ja raikasta "preppy"-tyyliä kuin muutkin Ralpha Lauren merkin tuotteet. Lapsille suunnitellut kengät ovat aina laadukkaat, käytännölliset ja ajattoman tyylikkäät.

Ajatonta muotia amerikkalaisittain

Ralph Lauren on ollut amerikkalaisen ajattoman preppy-tyylin keulakuva jo lähes 50 vuoden ajan. Ralph Lauren aloitti uransa suunnittelemalla solmioita miehille ja laajensi sitten sekä miesten että naisten vaatteisiin ja asusteisiin. Tuoteperhe on sittemmin kasvanut lastenvaatteilla ja asusteilla sekä sisustustuotteilla. Sporttisista mutta taitavasti leikatuista ja laadukkaista vaatteistaan tunnettu Ralph Lauren on luonut kokonaisen Preppy maailman joka ihastuttaa aina vaan uusia sukupolvia. Hän on onnistunut mahdottomalta kuulostavassa yhtälössä, eli siinä, kuinka yhdistää rento urheilullisuus, hillitty eleganssi ja olla aina muodissa. Ralph Lauren Junior kengät tuovatkin lasten vaatekaappiin ajatonta tyyliä käytännöllisyydestä ja mukavuudesta tinkimättä. Pitkä historia ja suotuisa maine urheilullisten vaatteiden valmistajana takaa sen, että Ralph Lauren ei koskaan tingi toimivuudesta eikä tyylistä.

Ralph Lauren Junior kengät arkeen ja juhlaan

Ralph Lauren Kody Layette sneakersit ovat mainiot kengät päivittäiseen käyttöön: ne sopivat hyvin vaikkapa ensikengiksi taaperoikäiselle. Nämä jalkineet toimivat yhtä hyvin pienellä tarhalaisella kuin leikkipuistossa tai vaikkapa vierailulla isovanhempien luona. Lapsen on itsekin helppo laittaa kengät jalkaan velcrokiinnityksen ansiosta, ja tukeva pohja pitää touhukkaimmankin taaperon pystyssä. Ralph Lauren Daymond Ez sneakersit ovat oikea valinta leikki-ikäiselle ja koululaiselle. Tässäkin kengässä on velcrokiinnitys, joten lapsen ei tarvitse huolehtia kesken leikkien aukeavista nauhoista. Kumpaakin kenkämallia on helppo yhdistää monien erilaisten asujen kanssa: farkkushortsit ja t-paita ulkoleikkeihin, liivihame tai housut ja slipoveri ja kauluksellinen paita vaikkapa syntymäpäiville ja farkut ja huppari kouluun tai tarhaan. Ralph Laurenin ajaton tyyli toimii siis täydellisesti myös perheen pienimmilläkin.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Ralph Lauren Junior kengät ovat laadukkaat ja helppohoitoiset. Kengistä voi puhdistaa pienet tahrat vaikkapa mikrokuituliinalla, ja likaantuneet kangaskengät voi myös pestä vedellä. Konepesua ei suositella, sillä se saattaa heikentää kengän rakennetta. Kengät olisi siis hyvä pestä käsin, esimerkiksi mokalle tai tekstiileille tarkoitetulla pesuaineella ja pehmeällä sienellä tai harjalla. Käytä mahdollisimman mietoa pesuainevettä ja vältä upottamasta kenkää kokonaan veteen. Harjaa sen sijaan kengän ulkopinta ja pohja puhtaiksi pesuainevedellä ja keskity erityisesti pinttyneisiin tahroihin. Dippaa kenkä välillä nopeasti veteen. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, huuhtele kenkä puhtaalla lämpimällä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja täytä kengät sanomalehdellä, että niiden muoto säilyisi. Anna kuivua auringossa tai sisällä läpimässä paikassa.

Ralph Lauren Junior kengät netistä Footwayltä

Osta Ralph Lauren Junior kengät Footwayltä. Meidän edulliset hintamme ja nopea toimituksemme takaavat, että saat uudet kengät käyttöösi nopeasti. Voit olla aina varma, että kaikki sivuillamme näkyvät kengät ovat valmiina varastossamme odottamasta tilaustasi. Jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen ostoksiisi, sinulla on 180 päivän palautusoikeus, eikä siitä koidu sinulle lisäkuluja, jos käytät paketin mukana olevaa palautustarraa. Tilaa siis samalla uudet kengät koko perheelle!

Sivu 1 / 3

129 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×