Rains Kengät Netistä

0 osumaa

Rains kengät pitävät jalkasi kuivina sadekeleillä - tyylikkäästi

Tanskalainen Rains valmistaa käytännöllisiä, mukavia saappaita arkeen. Nämä saappaat on luotu pitämään jalkasi kuivina niin pienissä kuin rankoissakin vesisateissa sekä sateen jälkeen. Rains saappaissa tämä kaikki vieläpä tapahtuu pisaraakaan tyylistä tinkimättä. Rains valmistaa saappaidensa lisäksi myös vaatteita pitämään olosi kuivana ja mukavana. Hanki sinäkin tyylikkäät, ajattomat Rains saappaat jo tänään Footwayn valikoimasta.

Tanskalaista laatua - Rains kengät

Rains saappaat ovat melko tuore käsite, mutta jo sitäkin pidetympi. Rains on tuotemerkki, joka lanseerattiin vuonna 2012 Tanskassa, jossa sataa ja tuulee usein. Tyylikkäiden, sadesäihin sopivien saappaiden lisäksi tämä suosittu tanskalaisyritys valmistaa myös laukkuja ja takkeja. Kovimmatkin sateet kestävissä saappaissa voit huoletta talsia ulkona säällä kuin säällä – aina ehdottoman mukavasti.

Pelkistetyn kauniit Rains kengät sopivat useaan tyyliin

Rains saappaat suunnitellaan ja muotoillaan siten, että niiden ilmeen halutaan olevan ehdottoman pelkistetty ja värien tyylikkäät. Rains saappaita on saatavilla eri sävyissä, joista voi valita parhaimmin omaan sadetakkiin, sateenvarjoon tai muuhun vaatetyyliin sopivat saappaat. Hanki omat Rains saappaasi jo tänään Footwayn valikoimasta ja varmistu siitä, että olet tyylikkäästi puettu jopa sateisinakin päivinä!

Rains kengät verkossa Footwayllä

Rains on sadesäihin suunniteltu saapas, joka täyttää kaikki odotuksesi mukavuudesta aina pelkistetyn tyylikkääseen ulkonäköön! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat saappaat Footwayn valikoimasta ja pääset kokeilemaan niiden mukavuutta jo ehkäpä seuraavien sateiden saapuessa. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×