Puma, Kengät

447 osumaa

Puma – urheilumuotia joka pysyy kärjessä

Puma on yksi maailman vauhdikkaimmin kasvavista urheilumerkeistä. He valmistavat kaikkea urheilukengistä ja sneakereista sandaaleihin ja saappaisiin. Puman ominaispiirteenä on laadun, mukavuuden ja tyylin täydellinen symbioosi. Tietysti on tärkeää näyttää hyvältä myös silloin kun treenaat! Tarjoamalla trendikkäitä urheilukenkiä monissa eri malleissa Puma on onnistunut pysymään suurimpien ja suosituimpien urheilumerkkien joukossa.

Puma – aito lifestyle-merkki

Puma on lifestyle-merkki. Heidän mallistoihinsa kuuluu kaikkea urheiluvaatteista kenkiin, laukkuihin, pipoihin ja urheiluvarusteisiin. Kengät ovat kuitenkin merkin eniten huomiota herättävä tuote. Pumalta löydät värikylläiset, erinomaisesti muotoillut urheilukengät, jotka sopivat sekä juoksutrikoiden että farkkujen pariksi. Tänä päivänä raja urheiluvaatteiden ja vapaa-ajan vaatteiden välillä on melko ohut ja yhä useampi käyttää urheilusta inspiraationsa saaneita vaatteita muuhunkin kuin treenaamiseen. Pumalla on urheilukenkien lisäksi valikoimassaan myös esimerkiksi kauniita saappaita. Heidän sneakereitaan on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, ja ne voidaan yhdistää oman maun mukaan aivan mihin tahansa rennon tyylin luomiseksi.

Kansainvälisten urheiluareenoiden jättiläinen

Rudolf Dassler perusti Puman vuonna 1948 jätettyään veljensä Adin Adidaksen ruoriin. Puma oli aluksi saksalainen tehdas, joka valmisti kenkiä ja urheiluvaatteita Herzogenaurachissa, läntisessä Saksassa. "Atom" ja "Formstripe" olivat yksiä ensimmäisiä Puman lanseeraamista malleista, joista tuli nopeasti koko maailman suosikkeja. Muutama vuosi Dasslerin kuoleman jälkeen Puma myytiin Cosa Liebermann -konsernille, ja siitä lähtien Puma on ollut suosittu sekä kuluttaja-asiakkaiden että jalkapallotähtien parissa. Tänä päivänä valinnan pääsee tekemään satojen mallien välillä, sillä tarjontaa löytyy aina tyylipuhtaasta basic-tyylistä neonvärisiin kangaskenkiin.

Puma netissä Footwayllä

Footwayllä on laaja valikoima urheilukenkiä, sandaaleja ja saappaita Pumalta sekä miehille että naisille. Löydät meiltä myös lasten mallistot, jos etsit kenkiä pienempiin jalkoihin. Kirjaudu sisään Footwaylle, anna kengän kokosi sekä haluamasi osasto, niin säästämme aikaa etsinnässäsi ja löydät helpommin täydellisen kenkäparin – sekä lenkille että ulos kaupungille illanviettoon.

Julkaisuja aiheesta Puma
J
juha haapakoski -
Jalmari Männistö, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

447 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK