Pretty Ballerinas Kengät Netistä

32 osumaa

Pretty Ballerinas kengät

Balleriina on kenkämalli, joka ei koskaan mene pois muodista. Se onkin ollut naisten suosiossa jo vuosikymmeniä. Espanjalaiset Pretty Ballerinas kengät valmistetaan käsityönä Menorcalla monissa väreissä ja kuoseissa, joiden joukosta jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa.

Kenkiä sateenkaaren väreissä

Ballerinat nousivat suureen suosioon 50-luvulla sen jälkeen kun sekä Brigitte Bardot että Audrey Hepburn olivat tanssinnet ne jalassaan elokuvissaan, eikä suosio osoita vieläkään laantumisen merkkejä. Pretty Ballerinas kengät lanseerattiin vuonna 2005, mutta vaikka tuotemerkki syntyi vasta silloin, sama espanjalainen perheyritys on valmistanut balleriinoja ja muita kenkiä jo lähes sata vuotta. Vuonna 2007 nettikauppana alkunsa saanut yritys avasi ensimmäisen boutiquensa Lontoon Mayfairiin. Kauniit, laadukkaat ja mukavat kengät nousivat nopeasti suosioon muotiväen keskuudessa, ja Pretty Ballerinas kenkiä onkin nähty monien mallien ja Hollywood-tähtien jalassa alusta asti. Se on edesauttanut Pretty Ballerinas -brändin nousua huippusuosituksi tyylikkäiden naisten keskuudessa. Matalat kengät ovat juuri nyt entistä muodikkaampia, ja Pretty Ballerinas onkin kasvattanut mallistoaan monilla uusilla malleilla.

Pretty Ballerinas kengät - tyyliä ilman korkoja

Pretty Ballerinas valmistaa ballerinoja ja muita matalia kenkiä naisille ja lapsille. Klassista ballerinamallia löytyy kymmenissä eri väreissä, materiaaleissa ja kuoseissa. Mikä parasta, uusia malleja luodaan jatkuvasti. Pretty Ballerinojen suunnittelijat hakevat inspiraatiota usein myös vanhoista malleistaan, joita otetaan säännöllisesti uustuotantoon. Yksinkertainen ja elegantti ballerina on kenkä, joka on aina muodissa. Yhdistele eri värejä ja kuoseja rohkeasti. Pretty Ballerinas -valikoimasta löytyy niin raitaa kuin ruutua, eläinkuoseja ja klassisia yksivärisiä jalkineita. Pretty Ballerinas myös yhdistelee eri materiaaleja rohkeasti ja tuo siten uutta ilmettä klassisiin malleihin. Pretty Ballerinas Coton on kaunis, siro ja naisellinen: kengän sievä ruusuke tekee siitä sopivan niin arkeen kuin juhlaan. Coton-mallia on myös saatavilla monissa eri väreissä. Pretty Ballerinas Leopard puolestaan on kenkä, jolla saat kissamaista eloa tylsempäänkin asuun. Nämä jalkineet pääsevät erityisen hyvin oikeuksiinsa kapealahkeisten farkkujen ja valkoisen kauluspaidan kanssa.

Pretty Ballerinas kenkien huolto

Kenkämallista riippuen Pretty Ballerinas kengät on valmistettu mokasta, nahasta tai kankaasta. Jotta kenkäsi pysyisivät kauniina mahdollisimman kauan, niitä kannattaa hoitaa materiaalin vaatimalla tavalla. Kaikki nahka- ja mokkakengät olisi hyvä suojata kosteudelta ennen käyttöönottoa materiaalille sopivalla suojasuihkeella. Tahrat on hyvä puhdistaa heti, ettei lika ehdi piintymään materiaaliin. Mokkajalkineista pölyt on helppo harjata mokkaharjalla tai vaikka hammasharjalla. Nahkaakin voidaan harjata pehmeällä harjalla ja tahrat voidaan poistaa mikrokuituliinalla kaikista materiaaleista. Nahkajalkineen kuluneeseen pintaan voidaan herättää uutta eloa värillisellä vahalla, joka levitetään pehmeällä liinalla siten, ettei kenkien pinta naarmuunnu. Myös mokkakengät voidaan elvyttää mokalle tarkoitetulla väriaineella. Muistathan myös, että kantalaput kannattaa uusia hyvissä ajoin. Hyvin hoidettuna kengistäsi on iloa pitkään!

Pretty Ballerinas kengät netistä Footwayltä

Osta Pretty Ballerinas kengät Footwayltä. Erinomaisen valikoimamme lisäksi tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen. Kaikki sivuillame näkyvät kenkämallit ovat valmiina varastossa odottamassa tilaustasi, joten saat uudet kenkäsi jalkaan nopeasti. Jos haluat jostain syystä palauttaa tai vaihtaa kengät vaikkapa eri kokoisiin, niin se käy todella helposti paketissa olevalla valmiilla palautusetiketillä ja pitkällä 180 päivän palautusoikeudella. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa ongelmatilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Ainoa asia, joka voi viime kädessä tuottaa päänvaivaa meillä asioidessasi on valitsemisen vaikeus - mitkä kengät siis haluaisit valita kaikista näistä ihanista malleista?

35629 Suede Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44926 White/Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44897 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44922 Leopard
MUUTAMA JÄLJELLÄ
43846 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44922 Brown Suede
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44876 Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44923 Black Patent
MUUTAMA JÄLJELLÄ
38165 Silver
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Angelis Sardin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
44876 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Papua
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Eko
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK