Powerboots Original, Kengät

4 osumaa

Luotettavaa lämpöä ja mukavuutta talven varalle Powerboots Original -kengillä

Powerboots Original -kengät ovat sinulle, joka haluat talvijalkineiltasi pettämätöntä lämpöä ja mukavuutta kaikkien talvikuukausien ajan. Alun perin moottorikelkkailijoiden suosimista Powerboots Original -saappaista muodostui nopeasti suositut talvijalkineet niin metsästäjien ja kalastajien kuin muiden ulkona vuoden ympäri työskentelevien ammattilaisten keskuudessa, jotka vaativat jalkineiltaan lämmittävyyttä ja suojaa myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Näitä saappaita on saatavana jopa kokoon 48 saakka ja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Saappaista on valittavana muutamia eri varrenpituuksia, jolloin voit vaikuttaa siihen, lämmittävätkö nämä kengät jalkojasi lähes polviin asti vai hieman alemmas. Powerboots Original -saappaiden käyttäjäkunta on siis nykyään laajentunut harrastaja- ja ammattilaiskäyttäjistä kattamaan tavalliset kuluttajat, lapsista aikuisiin.

Kengät koko perheelle – Powerboots Original -kengät eivät jätä pulaan

Valitessasi koko perheen talvijalkineiksi Powerbooots Original -saappaat voi olla varma, että paleltuneet varpaat ovat pian historiaa. Kengissä käytetään ainutlaatuista, patentoitua PU-materiaalia eli polyuretaania, joka koostuu miljoonista suljetuista ilmasoluista tuoden erittäin hyvän eristävyyden kylmyyttä vastaan. Powerboots Original -saappaissa tällaisia PU-kerroksia on kaikkiaan kolme, joissa kussakin on käytetty erikokoisia ilmasoluja. Lisäksi saappaan sisällä on lämmittävä, akryylipolyesteristä valmistettu, ihanan paksu tekoturkisvuori, joka tuo jaloille vertaansa vailla olevaa pehmeyttä, lämpöä ja mukavuuden tuntua. Powerboots Original -saappaissa on liukkaudessa hyvin pitävä, keskikova PU-materiaalista valmistettu pohja, matala kanta, synteettisestä kuidusta valmistettu kärkivahvike ja sisäänrakennettu lumilukko. Kevyiden ja joustavien materiaalien ansiosta nämä saappaat tuntuvat jaloissa kevyiltä ja mukautuvilta, joten niillä taittuu huomaamatta kilometri tai tunti toisensa perään kirpeässä pakkasessa luonnossa tai vaikkapa leikkipuistossa.

Powerboots Original -kenkiesi hoitaminen on vaivatonta

Powerboots Original -saappaat ovat helppohoitoisuudessaan verraton valinta henkilöille, jotka eivät halua käyttää kallisarvoista aikaansa kenkien monimutkaisiin hoito- ja huoltotoimiin. Saappaiden pintamateriaali on kolminkertaista PU-materiaalia, mikä takaa sen, että ne ovat jo valmiiksi täysin vedenpitävät ilman erikseen vaadittavaa pintakäsittelyä. Saappaat kannattaa tuulettaa käyttökertojen välillä, jotta ne säilyvät raikkaina ja ovat valmiina seuraavaa talvista seikkailua varten.

Powerpoots Original -kengät saat Footwayltä

Powerboots Original -saappaat kuuluvat Pohjoismaiden myydyimpiin talvikenkiin niiden ylivoimaisten ominaisuuksien vuoksi. Me Footwayllä olemme tietysti ottaneet valikoimaamme suosittuja Powerboots Original -talvisaappaita niin lasten, naisten kuin miestenkin jalkoihin sopien. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja varaudu talven varalle hyvissä ajoin pitääksesi jalkasi kuivina ja miellyttävän tuntuisina myös silloin, kun sää ei ole kaikkein otollisin ja haluat viipyä ulkona pitkiäkin aikoja vaikkapa rakkaan pilkkimisharrastuksen parissa tai pakkassäässä reippailemassa. Muistathan nopean toimituksemme ja ystävällisen asiakaspalvelumme, joka on aina valmiina auttamaan, jos sinulla herää kysyttävää näihin talvisaappaisiin tai muihin kenkiin liittyen. Olemme täällä sinua varten!

Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK