Mukavat Po-Zu kengät loistavilla pohjilla!

Kaipaatko kenkähyllyysi jotain uniikin tyylikästä, jonka tulet valitsemaan jalkaasi kerta toisensa jälkeen? Brittiläinen Po-Zu tuumaa mainoslauseessaan ”Shoes with a good sole” ja mainoslause todella pitää paikkansa, nimittäin Po-Zu kenkien pohjat ovat todella loistavat! Po-Zu on myös kenkämerkki, jonka sydäntä lähinnä on ympäristön aktiivinen suojeleminen. Kestävien nahkakenkien lisäksi kenkämerkki valmistaa vegaanisia kenkiä.

Ympäristölle ystävälliset, brittiläiset Po-Zu kengät täynnä mukavuutta

Po-Zu on brittiläinen kenkämerkki, joka perustettiin vuonna 2006. Uransa alkutaipaleella Po-Zu valmisti ainoastaan tohveleita, mutta tänä päivänä valikoimiin kuuluu monenlaisia kenkiä ja bootseja. Yritys on tunnettu ympäristöystävällisistä ja kestävistä, käytännöllisistä tuotteistaan. Po-Zu nimitys on peräisin japanin kielestä ja tarkoittaa taukoa. Näissä mukavissa kengissä todella tunteekin olevansa tauolla, niiden miellyttävien pohjien ansiosta!

Po-Zu kengät rentoihin tilanteisiin

Po-Zu kengissä todella tuntuu, kuin jalat olisivat pidemmällä paussilla, mukavuuden ollessa omaa luokkaansa! Tyylikkäät, ihastuttavat Po-Zu bootsit sekä muut mallit sopivat kaikkeen rentoon pukeutumiseen silloin, kun ilmeeseen halutaan myös tyylikkyyttä. Lisäksi näissä kengissä huomioit ympäristöäsi!

Po-Zu kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa jaloille mukava kenkävalinta, joka yhdistyy jokaiseen rennon tyylikkääseen asuusi? Useat ovat löytäneet Po-Zu kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity ympäristöystävällisen muodin edelläkävijöihin ja hanki omat Po-Zu kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Po-zu kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×