Po-Zu Kengät Netistä

0 osumaa

Mukavat Po-Zu kengät loistavilla pohjilla!

Kaipaatko kenkähyllyysi jotain uniikin tyylikästä, jonka tulet valitsemaan jalkaasi kerta toisensa jälkeen? Brittiläinen Po-Zu tuumaa mainoslauseessaan ”Shoes with a good sole” ja mainoslause todella pitää paikkansa, nimittäin Po-Zu kenkien pohjat ovat todella loistavat! Po-Zu on myös kenkämerkki, jonka sydäntä lähinnä on ympäristön aktiivinen suojeleminen. Kestävien nahkakenkien lisäksi kenkämerkki valmistaa vegaanisia kenkiä.

Ympäristölle ystävälliset, brittiläiset Po-Zu kengät täynnä mukavuutta

Po-Zu on brittiläinen kenkämerkki, joka perustettiin vuonna 2006. Uransa alkutaipaleella Po-Zu valmisti ainoastaan tohveleita, mutta tänä päivänä valikoimiin kuuluu monenlaisia kenkiä ja bootseja. Yritys on tunnettu ympäristöystävällisistä ja kestävistä, käytännöllisistä tuotteistaan. Po-Zu nimitys on peräisin japanin kielestä ja tarkoittaa taukoa. Näissä mukavissa kengissä todella tunteekin olevansa tauolla, niiden miellyttävien pohjien ansiosta!

Po-Zu kengät rentoihin tilanteisiin

Po-Zu kengissä todella tuntuu, kuin jalat olisivat pidemmällä paussilla, mukavuuden ollessa omaa luokkaansa! Tyylikkäät, ihastuttavat Po-Zu bootsit sekä muut mallit sopivat kaikkeen rentoon pukeutumiseen silloin, kun ilmeeseen halutaan myös tyylikkyyttä. Lisäksi näissä kengissä huomioit ympäristöäsi!

Po-Zu kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa jaloille mukava kenkävalinta, joka yhdistyy jokaiseen rennon tyylikkääseen asuusi? Useat ovat löytäneet Po-Zu kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity ympäristöystävällisen muodin edelläkävijöihin ja hanki omat Po-Zu kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×