Kengät Netistä

262 osumaa

Lapsille ja aikuisille mieluisat Pippi kengät

Jokainen meistä muistaa Peppi Pitkätossun oman lapsuuden ajoilta. Tämä ihastuttavan ainutlaatuinen tyttö pysyy lasten kestosuosikkina sukupolvesta toiseen. Jo pitkän ajan lapset ovat tykänneet hankkia Peppi-aiheisia leluja, vaatteita ja kenkiä ja kysynnälle ei näy loppua. Valloittavat Pippi kengät ja -saappaat saavat lapsesi ulos säällä kuin säällä! Tilaa lapsellesi Pippi kengät Footwayn valikoimasta jo tänään!

Pippi kengät lasten touhukkaisiin leikkeihin

Pippi kengät ovat nykypäivän aikaansaannos ruotsalaisen Astrid Lindgrenin luomasta Peppi Pitkätossu -satuhahmosta, jonka juuret ovat 40-luvun Ruotsissa. Tämä vahva hahmo on pitänyt pintansa lasten keskuudessa vuosikymmenestä toiseen ja valloittaa jälleen uutta sukupolvea värikkään omaleimaisella olemuksellaan. Juuri Pepin olemuksesta inspiraationsa saaneet Pippi kengät ovat värikkyytensä lisäksi ainutlaatuisen houkuttelevia ja mukavia, täydellisiä lasten touhukkaisiin leikkeihin!

Pippi kengät eri malleissa eri käyttötarkoituksiin

Peppi Pitkätossu hurmaa lapset jännittävän rohkealla ja aidon iloisella olemuksellaan niin kirjoissa kuin myös Pippi kengissäkin! Pippi kengistä löytyy eri malleja erilaisiin käyttötarpeisiin. Löydät ajantasaisen Pippi-kenkävalikoiman Footwayn sivuilta, josta pääset näppärästi tilaamaan lapsellesi tämän ihanan satuhahmon kuvittamat kengät. Kumisaappaita lukuun ottamatta Pippi kengät suositellaan käsiteltävän niille sopivin hoitotuottein, jotta ne säilyvät kauniina mahdollisimman pitkään.

Pippi kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Pippi-valikoima Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Pippi kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan kengät, jotka saavat hänet lähtemään ulos säällä kuin säällä! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

FEW LEFT
FEW LEFT
27211-22-805 Navy
FEW LEFT
24303-22-001 Black
FEW LEFT
23704-29 Black
FEW LEFT
Pumps Black
28401-22-001 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Sivu 1 / 5

262 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK