Pikolinos Kengät Netistä

0 osumaa

Pikolinos kengät - ajaton klassikko

Pikolinos kengät ovat ympäristöystävällisen ja laatutietoisen kuluttajan varma valinta. Pikolinos luottaa ajattomaan, välimerellisen rentoon tyylikkyyteen. Pikolinos kenkien salaisuus piilee pehmeän nahan käyttämisessä kaikissa tuotteissa. Nahan pehmeyden salaisuutena on ympäristöystävällisten käsittelyaineiden käyttö, jotka jättävät nahkaan luonnollisen pehmeyden.

Välimeren rentoa tyylikkyyttä

Juan Pera perusti Pikolinos merkin vuonna 1984. Ensin Pikolinos myi kenkiään vain muiden myymälöiden kautta, mutta vuonna 2002 avattiin ensimmäinen oma myymälä. Pikolinos kengät ovat säilyttäneet vielä tänäkin päivänä niiden alkuperäisen välimerellisen tyylin, eikä merkki juokse viimeisten trendien perässä. Pikolinos kenkien tyylin kulmakiviä ovatkin ajattomuus ja luonnollisuus. Pikolinos jalkineet on aina valmistettu persoonallisella designilla käyttäen vain ja ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja. Pikolinos on sitoutunut kunnioittamaan luontoa ja ottaa tämän huomioon kenkien valmistuksessa ja materiaalien valinnassa. Kenkien materiaaleissa esimerkiksi käytetään kromitonta nahkaa, myrkyttömiä vesipohjaisia liimoja ja luonnonmukaisia väriaineita. Pikolinos summaa tärkeimmät arvonsa: luonnollisuus, erinomaisuus, kekseliäisyys, yhteistyö ja solidaarisuus. Esimerkiksi solidaarisuus näkyy Pikolinoksen pyrkimyksessä edesauttaa yhteisön hyvinvointia.

Pikolinos kengät - pehmeät ja mukavat

Pikolinos on tunnettu ajattomista ja tyylikkäistä sandaaleistaan ja saappaistaan. Molempien kenkien päämateriaali on nahka. Pikolinos sandaalit ovat värikkäitä, mutta muotoilultaan yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Sandaalien käyttö rajoittuu aina kesäaikaan ja näin ollen värikkyys sopii hyvin sandaalien tyyliin. Valmistaja on myös aina kunnioittanut perinteistä muotoilua kenkiensä malleissa. Kengissä näkyy selvästi etelä-eurooppalainen henki, eikä niissä ole pelätty voimakkaiden värien käyttöä. Sandaalien suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttömukavuus. Pikolinos kenkien pehmeä nahkapohja takaa miellyttävän tuntuman. Pikolinos saappaat sen sijaan ovat tunnettuja hieman hillitymmistä ja klassisemmista värisävyistään. Pikolinos saappaiden suunnittelussa on otettu huomioon mukavuus, korkea laatu ja luonnollisuus. Juuri saappaissa päästään näkemään laadukkaan ja pehmeän nahan käyttömukavuus verrattuna moniin kilpailijoihin.

Pehmeän nahkakengän hoito-ohjeet

Pikolinos kengät on valmistettu erittäin laadukkaasta ja pehmeästä nahasta. Nahkaa käsitellään vain ja ainoastaan luonnollisilla käsittelyaineilla ja näin ollen nahka jää erittäin pehmeäksi. Pehmeä nahka on käyttömukavuudeltaan lyömätön materiaali kengälle sen mukautumiskyvyn takia. Pehmeä nahka on kuitenkin herkempi kuin kova, käsitelty nahka ja näin ollen kengän asianmukainen huoltaminen ennen käyttöönottoa ja käytön aikana on entistäkin tärkeämpää. Hyvin hoidettuna pehmeä nahkakenkä on pitkäikäinen luottokenkä. Ennen käyttöönottoa kenkä tulee käsitellä esimerkiksi pehmeän nahan hoitosuihkeella tai vahalla. Kengän säännöllinen puhdistaminen ja uudelleen suojaaminen ovat avainasemassa pitkäikäisyyden saavuttamisessa. Kenkä tulisi säännöllisin väliajoin puhdistaa esimerkiksi kenkäharjalla ja kosteuttaa nahkakengän voiteella. Nahkakenkä hoitamattomana kuivuu ja haurastuu ennen aikoja.

Pikolinos kengät netistä Footwayltä

Osta Pikolinos kengät nyt kätevästi Footwayn nettikaupasta. Valikoimastamme löydät sekä kesäisiä ja värikkäitä sandaaleja että ajattoman klassisia saappaita. Tilatessasi kenkäsi meiltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen. Kaikilla Footwayn nettikaupasta tilatuilla kengillä on huima 180 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus mahdollistaa tuotteeseen tutustumisen kotona ilman kiirettä. Asiakastyytyväisyys ja edullisen hintaiset jalkineet ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tilaa nyt koko perheen jalkineet helposti ja joustavasti samasta paikasta. Valikoimasta löydät edulliset kengät niin vapaa-aikaan kuin urheiluun. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK