Kengät Netistä

8 osumaa

T.U.K. kengät tuovat näyttävyyttä rokkaaviin tyyleihin

Haluatko pukea jalkaasi rokkaavat, todella upeat ja erinomaisen näyttävät kengät? T.U.K. kengät on kehitetty juuri sinua varten. Hauskalla ja omalaatuisen upealla designillaan tämä kenkä sopii erinomaisesti niin rokahtavan muodikkaaseen tyyliin kuin myös näyttävään rockabilly-tyyliin. Musiikista, taiteesta ja kulttuurista inspiraationsa saavat T.U.K. kengät valloittavat rokkimaailmaa upeilla muodoillaan ja värimaailmoillaan sekä sykähdyttävillä kuoseillaan. Miten olisivat esimerkiksi upeat T.U.K. bootsit?

Musiikin, taiteen ja kulttuurin innoittamat T.U.K. kengät

T.U.K. on pieni, kotoisan tuntuinen kenkämerkki, jonka jalkineet tunnetaan upean näyttävästä, uniikista designistaan. Vuonna 1991 Englannista San Diegoon muuttanut Ian White perusti T.U.K.-kenkämerkin, joka rokkaavuudellaan ja ainutlaatuisella muotoilullaan saavutti oitis useita faneja puolelleen. Kenkien inspiraation lähteenä toimivat musiikki, taide ja kulttuuri sekä aivan jokainen ihminen, joka uskaltaa erottua omalla tyylillään.

T.U.K. kengät juuri sinulle, juuri sinunlaiseesi tyyliin

T.U.K. kengät on valmistettu ajatuksella, että ne sopivat juuri sinulle, sillä kenkämerkin mielestä ihmisen ei kuulu mukautua kenkämuotiin vaan päinvastoin. T.U.K. kengät on toisin sanoen valmistettu jokaiselle, joka uskaltaa erottua massasta ja olla oman tyylinsä hallitsija. T.U.K. kengät eivät vaadi mitään tiettyä pukukoodia, ne käyvät juuri sinun tyyliisi!

T.U.K. kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa rokkaava kenkävalinta, joka täydentää tyylisi, millainen se ikinä onkaan? Useat omaa tietään kulkevat ovat löytäneet T.U.K. kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki omat T.U.K. kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Ruffled wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sandie Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Sandie Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ruffled wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK