Kengät Netistä

27 osumaa

Shoe The Bear kengät kutsuvat sinua laadukkaalle retkelle

Tanskalainen Shoe The Bear on todellinen tyylitaituri, joka osaa asiansa. Hienostuneissa väreissä hehkuvat kenkämallit ovat houkuttelevia ja kutsuvat mukaansa laadukkaalle retkelle. Shoe The Bear –kenkävalikoimaan kuuluu malleja tennareista bootseihin – ja kaikkea muuta ihastuttavaa siltä väliltä. Anna Shoe The Bear kenkien olla olennaisin osa asuasi ja valitse suosikkisi Footwayn valikoimasta jo tänään!

Palkitut Shoe The Bear kengät

Shoe The Bear perustettiin Tanskassa vuonna 2007 ja tuotemerkin suosio on noussut jatkuvasti. Shoe The Bear on palkittu muoti- ja designpalkinnoilla ympäri maailman. Eikä ihme! Kenkä on nimittäin muotoiltu arvostetun tanskalaisen designkulttuurin innoittamana ja siihen on onnistuttu saamaan mukaan aivan omanlaista luovuutta, joka saa huokailemaan ihastuksesta kaikessa tyylikkyydessään ja laadukkuudessaan.

Löydä ihastuttavat Shoe The Bear kengät

Olipa valintasi näyttävät Shoe The Bear bootsit, mukavat Shoe The Bear tennarit tai muut upeat Shoe The Bear kengät, upea tyylisi on taattu. Shoe The Bear kenkiä valmistetaan niin hillityn yksivärisinä kuin myös upeissa, näyttävissä kuoseissa. Miten olisi vaikkapa camokuvioidut tennarit tai kauniin naiselliset, hopeanharmaat liukuvärjätyt bootsit? Tästä kenkävalikoimasta löytyy omansa jokaiseen tyyliin!

Shoe the Bear kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä jotka säväyttävät? Miltä kuulostaa tanskalaisen designin ja modernin luovuuden liitto? Shoe the Bear on täydellisen tyylikäs kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Emmy Slouchy Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ann Miller
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sandie Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Emmy Boot S Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elise L Nude
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yvette Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elise L Mix Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cara L 110 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alec L Nude
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Summer Ride
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Summer Ride
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elise L Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
HK
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

27 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK