Kengät Netistä

10 osumaa

Pura Lopéz kengät ovat upeat luomukset useaan tyyliin

Etsitkö naisellista kenkää juuri sinun tyyliisi sopien? Espanjalainen Pura Lopéz valmistaa kauniin upeita luomuksia pelkistetyistä, matalammista korkokengistä aina hulppean korkeisiin ja näyttäviin malleihin sekä kaikkea siltä väliltä. Pura Lopéz kengät tunnetaan uniikeista yksityiskohdistaan, kuten niiteistä, ruseteista ja nahkatupsuista sekä naisellisesta muotoilustaan. Lisäksi Pura Lopéz on tuotemerkki, jonka kirjavasta valikoimasta löytyy jokaiselle mieleisensä.

Pura Lopéz kengät ovat espanjalaista käsityötä

Espanjalainen Pura Lopéz on toiminut kenkäalalla jo 1950-luvulta lähtien. Vakaalla ammattitaidolla valmistetut Pura Lopéz kengät syntyvät yhä edelleen käsityönä ja korkeimmasta mahdollisesta laadusta. Alkujaan pienestä kenkäpajasta lähtöisin oleva yritys on kasvanut sittemmin kenkäalalla laajalti tunnetuksi laatukenkien valmistajaksi. Pura Lopéz -kenkävalikoimassa on rajaton määrä tyyliä ja eleganssia, jokaiselle jotain.

Jokaiseen naiselliseen asuun sopivat Pura Lopéz kengät

Naisellisen näyttävät Pura Lopéz kengät sopivat upeasti niin arkisen asun maustajiksi kuin myös juhlaviin tilaisuuksiin. Pura Lopéz tekee arkisesta asustasi näyttävämmän viimeistellen juhlatyylisi varmalla maulla. Valikoimasta löytyy suuri kirjo naisellisia malleja useisiin tilanteisiin, sekä matalina että korkeampina. Värimaailmaan kuuluu hillityn yksivärisiä malleja, kuviollisia kuoseja sekä jännittäviä yksityiskohtia, kuten niittejä ja rusetteja. Olisivatko esimerkiksi upeat Pura Lopéz avokkaat sinun valintasi?

Pura Lopéz kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa laadukkaat ja samalla naisellisen trendikkäät kengät? Liity tyylikkäisiin muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Pura Lopéz kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

zaab270p
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab275t
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab117
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab149
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sandie Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Sandie Rose
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab270p
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab149
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab117
MUUTAMA JÄLJELLÄ
zaab275t
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sara
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

10 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK