Kengät Netistä

32 osumaa

Kauniit Petit by Sofie Schnoor kengät lapsille

Petit by Sofie Schnoor kengät tuovat juhlatunnelmaa pienen ihmisen arkeen. Tanskalainen brändi Petit by Sofie Schnoor valmistaa hurmaavan kauniita lastenkenkiä jokaiseen tarpeeseen. Petit by Sofie Schnoorin mallisto löytyy nyt myös Footwayn valikoimasta!

Petit by Sofie Schnoor kengät sekä brändin mallisto

Petit by Sofie Schnoorin hurmaavasta mallistosta löytyy kenkiä sekä arkeen että juhlaan. Heidän suosituimpiin malleihinsa kuuluvat hurmaavat, sirot Petit by Sofie Schnoor ballerinat, jotka ilahduttavat varmasti niin aikuisen kuin lapsenkin mieltä. Brändin mallisto on laaja ja siihen sisältyy mm. yksinkertaisen elegantit Petit by Sofie Schnoor sneakerit, että superihanat kengät pikkuprinsessoille. Petit by Sofie Schnoorin kengät sopivat sekä pienille että suuremmillekin lapsille.

Petit by Sofie Schnoor -kenkien hoito

Tanskalaisen Petit by Sofie Schoor -merkin kengät suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista leikinkestäviksi. Kengät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja malliston laaja kuosi- sekä värimaailma takaavat, että jokaiselle löytyy oma lempikenkänsä. Kenkien säännöllinen käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentää jalkineiden käyttöikää ja säilyttää ne uudenveroisina.

Tilaa Petit by Sofie Schnoor kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Petit by Sofie Schnoor kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme maksutta pikaisen toimituksen ja ilmaisen postituksen sekä mahdollisen palautuksen.

Faria Black
3 FOR 2
Numar_F17_Na Barley
3 FOR 2
Numar Black suede
3 FOR 2
Kumer_F17_Na Black
3 FOR 2
Numis Plomo KS
3 FOR 2
Numar Ferro
3 FOR 2
Mabu Pa Black
3 FOR 2
Kumer_ks Black
3 FOR 2
Sara
3 FOR 2
Latri_Ks Tuscany
3 FOR 2
Ceja_RI_RF Black
3 FOR 2
Anima Black
3 FOR 2
Brian Ferro
3 FOR 2
Idra Black
3 FOR 2
Joana Black
3 FOR 2
Nora Tan
3 FOR 2
Numar_f16_pa Black
3 FOR 2
Jerez_Ks Lodo
3 FOR 2
Bonet Plomo
3 FOR 2
Obsi Grape
3 FOR 2
Oriel Black
3 FOR 2
Chan White/Blk
3 FOR 2
Char Navy
3 FOR 2
Diana Platino
3 FOR 2
Acor Navy
3 FOR 2
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK