Kengät Netistä

119 osumaa

Fly Flot -kengät – italialaista kenkämuotia lumoavissa kuoseissa

Sandaalit ja tohvelit ovat italialaisen Fly Flotin ominta alaa. Ja miten upeat sellaiset! Tuotemerkin valmistamien tohveleiden ja sandaalien valmistuksessa on nimittäin kiinnitetty huomiota laadun ja mukavuuden lisäksi myös persoonalliseen muotoiluun ja leikitteleviin kuoseihin. Toki brändiltä löytyy laajassa valikoimassa myös pelkistetympiä kenkämalleja. Vuodesta 1985 lähtien kenkäalallla toiminut yritys tunnetaan tätä nykyä lukuisissa maissa, ja merkki onkin maailmanlaajuisesti rekisteröity. Iän mukanaan tuoma kokemus näkyy ja tuntuu niin kenkien ilmeessä kuin mukavuudessakin. Näihin sulokkaisiin kenkiin on suorastaan ihana upottaa jalkansa, ja mikä parasta, kilpailukykyisten hintojen ansiosta Fly Flot -jalkineet hankkiessa myös kukkaro kiittää. Fly Flot valmistaa jalkineita sekä miehille että naisille.

Suojaa Fly Flot -kengät oikein, mikäli käytät niitä ulkona

Sandaalien ja tohveleiden hoitoon riittää yleensä pintalian pyyhkiminen kengistä kostean liinan avulla sekä säännöllinen tuuletus terassilla tai parvekkeella. Fly Flot valmistaa sandaaleja ja tohveleita niin nahasta, kankaasta kuin synteettisistä materiaaleistakin, joten kannattava hankinta on myös kyllästespray, jota kengän pintaan suihkuttamalla siihen aikaansaadaan suojaus likaa ja vettä vastaan. Synteettisille materiaaleille on olemassa omat hoitotuotteensa, ja samoin myös nahalle omansa. Kangaspäällysteiset kengät pysyvät tyytyväisinä ilman kyllästystäkin, ja tahrat on helppo pestä niistä saippuavedellä. Spray-muodossa myytävä kylläste on kätevä ja nopea käyttää, ja käsittely kannattaa uusia säännöllisin väliajoin, etenkin jos sandaaleja käytetään ulkosalla tai tohveleilla tulee käveltyä sisätilojen lisäksi myös pihan puolelle, kuten vaikkapa terassille tai postia hakemaan.

Fly Flot -kengät – pelkistettyä tyylikkyyttä kotiin ja toimistoon

Fly Flot -tohvelit ovat niin mukavat, että ne saavat sinut kaipaamaan kotiin luoksensa. Lisäksi tohvelit edustavat tyylikästä, skandinaavisen pelkistettyä tyylisuuntaa, minkä ansiosta voit huoletta yhdistää ne kotioloissa niin yöpaitaan kuin vaikkapa juhlavaatteisiinkin. Ja koska nämä tohvelit on varustettu kunnon pohjalla, ne soveltuvat hyvin vaikkapa reissuun tai töihin mukaan otettaviksi. Myös kaksiremmiset Fly Flot -sandaalit yhdistyvät hyvin toimistoasuun tarjoten mukavuutta koko työpäivän ajaksi, pukeuduitpa sitten päiväksi housuihin tai hameeseen. Hengittävät sandaalit ovat mukava hankinta yhtä lailla myös kotiin, mikäli varvasosan haluaa pitää avoimena, toisin kuin tohveleissa. Entäpä kuosit sitten? Jos haluat piristää ympäristöäsi kenkävalinnallasi, valitse kenkiisi vaikkapa suloinen kukkaprintti tai hieman hillitympi Fly Flot -tekstiprintti.

Tilaa Fly Flot -kengät Footwayn upeasta valikoimasta

Meillä Footwaylla nautit aina reiluista tilausehdoista sekä nopeista lähetyksistä. Lisäksi löydät helppokäyttöisiltä sivuiltamme hakutyökalun, jonka avulla suodatat esille kenkiä haluamiesi kriteerien, kuten värin, koon tai kenkäkategorian, mukaisesti. Meiltä löydät mukavat Fly Flot -sandaalit ja tohvelit niin naisille kuin miehillekin, ja mallien joukosta löytyy sekä pelkistettyjä että koristeellisempia malleja. Tilaa uudet, laadukkaat kenkäsi jo tänään. Mikäli tuotteemme tai tilaaminen meiltä tuo mieleesi kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä ja autamme sinua eteenpäin.

484-5538 Black
FEW LEFT
Lisa Slide 400 Navy
FEW LEFT
026EKKW020 Blue
FEW LEFT
Semmy Slip Skin Beige
FEW LEFT
Celia Boot Black
FEW LEFT
484-9922 Red
FEW LEFT
Mandy Bootie 001 Black
FEW LEFT
Bice Pump Nude
FEW LEFT
Netta Navy
036EK1W043 Black
FEW LEFT
Yendis Slip On Blue
FEW LEFT
Stitchy mule Red
FEW LEFT
484-3916 White
FEW LEFT
Stitchy Mule Red
FEW LEFT
484-9922 Beige
FEW LEFT
Birkin Sandal 001 Black
FEW LEFT
026EK1W048 Black
FEW LEFT
Sandrine White
484-0523 White
FEW LEFT
Star Lu Nude
Nil Sandal 001 Black
FEW LEFT
Sara
FEW LEFT
016EK1W037 Beige
FEW LEFT
484-3193 Beige
NEWS
484-7854 Black
NEWS
Sivu 1 / 2

119 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK