Kengät Netistä

99 osumaa

Kauniit Petit by Sofie Schnoor kengät lapsille

Petit by Sofie Schnoor kengät tuovat juhlatunnelmaa pienen ihmisen arkeen. Tanskalainen brändi Petit by Sofie Schnoor valmistaa hurmaavan kauniita lastenkenkiä jokaiseen tarpeeseen. Petit by Sofie Schnoorin mallisto löytyy nyt myös Footwayn valikoimasta!

Petit by Sofie Schnoor kengät sekä brändin mallisto

Petit by Sofie Schnoorin hurmaavasta mallistosta löytyy kenkiä sekä arkeen että juhlaan. Heidän suosituimpiin malleihinsa kuuluvat hurmaavat, sirot Petit by Sofie Schnoor ballerinat, jotka ilahduttavat varmasti niin aikuisen kuin lapsenkin mieltä. Brändin mallisto on laaja ja siihen sisältyy mm. yksinkertaisen elegantit Petit by Sofie Schnoor sneakerit, että superihanat kengät pikkuprinsessoille. Petit by Sofie Schnoorin kengät sopivat sekä pienille että suuremmillekin lapsille.

Petit by Sofie Schnoor -kenkien hoito

Tanskalaisen Petit by Sofie Schoor -merkin kengät suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista leikinkestäviksi. Kengät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja malliston laaja kuosi- sekä värimaailma takaavat, että jokaiselle löytyy oma lempikenkänsä. Kenkien säännöllinen käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentää jalkineiden käyttöikää ja säilyttää ne uudenveroisina.

Tilaa Petit by Sofie Schnoor kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Petit by Sofie Schnoor kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme maksutta pikaisen toimituksen ja ilmaisen postituksen sekä mahdollisen palautuksen.

Tere Boot Black
SALE
Bice Pump Nude
Semmy Slip Skin Beige
FEW LEFT
Netta Navy
Lisa Slide 400 Navy
FEW LEFT
Sandrine White
SALE
Birkin Sandal 001 Black
FEW LEFT
036EK1W043 Black
FEW LEFT
Stitchy Mule Red
FEW LEFT
Nil Sandal 001 Black
FEW LEFT
Star Lu Nude
SALE
Sara
FEW LEFT
026EK1W056 Black
FEW LEFT
Sandie Rose
FEW LEFT
Sonia Bootie
SALE
Mandy Bootie 001 Black
FEW LEFT
Oska Black
SALE
Netta White
Alma
FEW LEFT
Delight Mesh SO Blue
FEW LEFT
016EK1W004 Gold
FEW LEFT
FEW LEFT
Sophy Dots Lu Grand Bay
FEW LEFT
Yendis White
SALE
Sivu 1 / 2

99 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK