Pax Kengät Netistä

69 osumaa

Pax: Lapsille iloa kenkäparista

Pax on merkki, joka on toimittanut söpöjä pieniä kenkiä söpöihin pieniin jalkoihin yli 80 vuotta. Jos sinulla on lapsia, rakastut merkin uskomattoman suloisesti suunniteltuihin kenkiin, jotka ovat myös talon pienimpien mielestä sekä kivoja että hauskoja. Oli kyse sitten kengistä, tohveleista tai saappaista, Pax tarjoaa varmasti jotakin, mitä pienimmät rakastavat. Kenkiä löytyy jokaiselle säälle, mikä tarkoittaa sitä, että lapsien jalat on suojattu koko ajan ja leikkihetket ovat riemukkaita.

Kenkiä kasvaville pienille ihmisille

Kun on aika mennä ulos ja leikkiä sateessa, laita lapsesi jalkaan söpö Pax-saapaspari, jossa pienet voivat hyppiä ja juosta koko päivän ilman, että jalat kastuvat tai kengät alkavat hiertämään. Ja kun on aika pukeutua puistoretkeä varten tai lähteä ulos isin ja äidin kanssa, löytyy valikoimasta söpöjä pieniä tennareita monissa eri väreissä ja malleissa. Lapset kasvavat jatkuvasti, ja kengät, jotka hetki sitten sopivat jalkaan, saattavat jo painaa tai tuntua epämukavilta. Silloin voit uusia lapsesi vaatekaapin kenkäosaston, ja herättää myös heidän pienemmän mielenkiinnon antamalla hänen valita väri tai malli itse. On hauskaa tehdä kenkäostoksia yhdessä, ja se on vaivan arvoista, sillä sitten lapsesi jalat voivat hyvin ja hän voi leikkiä ja juosta ulkona niin paljon kuin jaksaa.

Pax-kengät ilahduttavat koko perhettä

Pax ei valmista kenkiä vain pienille lapsille. Tuotevalikoima on kasvanut viime vuosina, ja nyt koko perhe voi nauttia näistä ihanista laatukengistä. Parista erinomaisia kenkiä voit nauttia monta vuotta, ja niiden käyttäminen on hauskaa. Paxin kenkälinjat perheen isommille ovat Sköna Marie – naistenkengät, Biosandaalit, Tellus, Marstrand – miesten kengät.

Pax netissä Footwaylla

Footwaylta löydät Pax-kengät koko perheelle. Niitä löytyy valkoisina ja mustina, vaaleanpunaisina ja liiloina, sinisinä, ruskeina ja vihreinä, tennareina ja saappaina, juoksukenkinä ja sandaaleina pienille – kauniita malleja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tee uusien kenkien ostosta seikkailu: istukaa alas yhdessä, katselkaa ja tutustukaa valikoimaan, ja valitkaa suosikkimallinne. Sekä lapset että aikuiset saavat kengät, joissa he viihtyvät.

Julkaisuja aiheesta Pax
S
SannaH -
I
Iina -
Näytä lisää julkaisuja
Ganasch Dark Brown
FEW LEFT
Pingla Navy/multi
SALE
Aveny Dk.brown
SALE
Salt Blue 30
Frost Blue
SALE
Salt Black
Svala Lilac/Pink
Salt Pink 70
Sparv Pink
FEW LEFT
Salt White
Mopsig Blk/Green
SALE
Sparv Blue
Taylor Green
SALE
Taylor Blue
SALE
Tuff
FEW LEFT
Delight Blue
SALE
Surfa Black/Green
SALE
Plask Green
Score Black
FEW LEFT
Skare Cerise
FEW LEFT
Gram White
Score Plum/Black
Pingla Black
SALE
Gupp Black/patent
SALE
Tuva White
SALE
Tuva Pink
SALE
Grain Marin
SALE
Briljant Blue/multi
FEW LEFT
Nina Beige/multi
SALE
Pocka Lime
FEW LEFT
Motiv
FEW LEFT
Anna Cognac
SALE
Kvart Black
Gram Pink
SALE
Vilma Raspberry
FEW LEFT
Kicka Cerise
SALE
Kicka White
SALE
Svala Blk/Blue
SALE
Maja Blue/multi
FEW LEFT
Mopsig Blk/Lilac
SALE
Salt Red
SALE
Reko Blk/Greeen
SALE
Dunk Pink
SALE
Dunk Black
SALE
Zenta Red
NEWS
Zenta Black
NEWS
Scout Black/Blue
FEW LEFT
Reko Black
FEW LEFT
Frost Red
FEW LEFT
Stan Vit
NEWS
Stan Svart
NEWS
Löytöhylly
Sivu 1 / 2

69 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK