Pax Kengät Netistä

266 osumaa

Pax: Lapsille iloa kenkäparista

Pax on merkki, joka on toimittanut söpöjä pieniä kenkiä söpöihin pieniin jalkoihin yli 80 vuotta. Jos sinulla on lapsia, rakastut merkin uskomattoman suloisesti suunniteltuihin kenkiin, jotka ovat myös talon pienimpien mielestä sekä kivoja että hauskoja. Oli kyse sitten kengistä, tohveleista tai saappaista, Pax tarjoaa varmasti jotakin, mitä pienimmät rakastavat. Kenkiä löytyy jokaiselle säälle, mikä tarkoittaa sitä, että lapsien jalat on suojattu koko ajan ja leikkihetket ovat riemukkaita.

Kenkiä kasvaville pienille ihmisille

Kun on aika mennä ulos ja leikkiä sateessa, laita lapsesi jalkaan söpö Pax-saapaspari, jossa pienet voivat hyppiä ja juosta koko päivän ilman, että jalat kastuvat tai kengät alkavat hiertämään. Ja kun on aika pukeutua puistoretkeä varten tai lähteä ulos isin ja äidin kanssa, löytyy valikoimasta söpöjä pieniä tennareita monissa eri väreissä ja malleissa. Lapset kasvavat jatkuvasti, ja kengät, jotka hetki sitten sopivat jalkaan, saattavat jo painaa tai tuntua epämukavilta. Silloin voit uusia lapsesi vaatekaapin kenkäosaston, ja herättää myös heidän pienemmän mielenkiinnon antamalla hänen valita väri tai malli itse. On hauskaa tehdä kenkäostoksia yhdessä, ja se on vaivan arvoista, sillä sitten lapsesi jalat voivat hyvin ja hän voi leikkiä ja juosta ulkona niin paljon kuin jaksaa.

Pax-kengät ilahduttavat koko perhettä

Pax ei valmista kenkiä vain pienille lapsille. Tuotevalikoima on kasvanut viime vuosina, ja nyt koko perhe voi nauttia näistä ihanista laatukengistä. Parista erinomaisia kenkiä voit nauttia monta vuotta, ja niiden käyttäminen on hauskaa. Paxin kenkälinjat perheen isommille ovat Sköna Marie – naistenkengät, Biosandaalit, Tellus, Marstrand – miesten kengät.

Pax netissä Footwaylla

Footwaylta löydät Pax-kengät koko perheelle. Niitä löytyy valkoisina ja mustina, vaaleanpunaisina ja liiloina, sinisinä, ruskeina ja vihreinä, tennareina ja saappaina, juoksukenkinä ja sandaaleina pienille – kauniita malleja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tee uusien kenkien ostosta seikkailu: istukaa alas yhdessä, katselkaa ja tutustukaa valikoimaan, ja valitkaa suosikkimallinne. Sekä lapset että aikuiset saavat kengät, joissa he viihtyvät.

Julkaisuja aiheesta Pax
S
SannaH -
I
Iina -
Näytä lisää julkaisuja
Ganasch Dark Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Minny Pink
Frost Blue
Inso Black
Ganasch Lt.brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edda Purple
Vilma Raspberry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dunk Black
Wide Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Salt Black
Aveny Dk.brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Salt Blue 30
Swish Purple
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edda Black
Heap Blue/Multi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Inso Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pulsa Silver
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Remont Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Run Purple
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Surfa White-Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nano Red 20
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sparv Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Salt Pink 70
Beetle Lilac
Salt White
Pika Black
Mopsig Blk/Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sparv Blue
Pika Red
Kleo Copper Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mia White
Sprint White/Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

266 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK