Kengät Netistä

84 osumaa

Mahdollisesti maailman kuuluisimman apinan esittelevät Paul Frank kengät

Paul Frankin kuuluisalla apinalla koristettuja lastenkenkiä löytyy nyt Footwayn valikoimasta. Apina nimeltään Julius on Paul Frankin brändin maailmankuulu maskotti. Paul Frank tunnetaan Julius-apinan lisäksi laadukkaiden, leikinkestävien jalkineiden valmistajana.

Hulluttelevat Paul Frank kengät tuovat leikkisyyttä arkeen

Leikkiin innostavin kuosein koristetut Paul Frankin kengät tuovat hymyn jokaisen kasvoille. Paul Frankin lastenmallistosta löytyy jalkineita jokaiselle kelille aurinkoisista kesäpäivistä syksyn sateisiin. Heidän kenkänsä eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan istuvat myös hyvin jalassa, antaen lisää pontta arjen leikkeihin. Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ovat Paul Frankin kengät aina varma valinta.

Tyylivinkkejä ja hoito-ohjeita Paul Frank kengille

Lapsesi tuntee olonsa tyylikkääksi Paul Frankin kengät jalassaan, mikä tekee niiden pukemisesta paljon helpompaa. Paul Frankin lastentennarit ovat heidän suosituimpia mallejaan yksinkertaisen ja leikkisän kuviointinsa ansiosta. Laadukkaat Paul Frank sneakerit kestävät energisimmänkin leikin ja niiden säännöllinen hoitaminen sopivilla hoitotuotteilla pidentää niiden käyttöikää entisestään.

Tilaa Paul Frank kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Paul Frank kengät. Tiedämme, että kenkiä on helpointa sovittaa kotona rauhassa, niinpä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen sekä maksuttoman postituksen ja mahdollisen palautuksen. Tilaa lapsellesi veikeät Paul Frankin kengät jo tänään!

Tadeo Bone
FEW LEFT
Nomba Baltic
FEW LEFT
406820 Black/Lime
FEW LEFT
FEW LEFT
Numar Lodo
FEW LEFT
Medea Black
FEW LEFT
Nenet Black
FEW LEFT
Baceno_ks_pa Black
FEW LEFT
Obsi_16_Ks Tanin
FEW LEFT
Anima Black
FEW LEFT
Dinora Lodo/Bronz
FEW LEFT
Diana Black
FEW LEFT
Kirova_ks Black
FEW LEFT
Felas_ks Black
FEW LEFT
Kibon_Ks Carrot
FEW LEFT
Acor_16_Lc Lodo
FEW LEFT
FEW LEFT
Jerez_Ks Lodo
FEW LEFT
Tapin Black
FEW LEFT
Randal_Ks Black
FEW LEFT
Nazo Navy
FEW LEFT
Obsi Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

84 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK