Kengät Netistä

36 osumaa

Mahdollisesti maailman kuuluisimman apinan esittelevät Paul Frank kengät

Paul Frankin kuuluisalla apinalla koristettuja lastenkenkiä löytyy nyt Footwayn valikoimasta. Apina nimeltään Julius on Paul Frankin brändin maailmankuulu maskotti. Paul Frank tunnetaan Julius-apinan lisäksi laadukkaiden, leikinkestävien jalkineiden valmistajana.

Hulluttelevat Paul Frank kengät tuovat leikkisyyttä arkeen

Leikkiin innostavin kuosein koristetut Paul Frankin kengät tuovat hymyn jokaisen kasvoille. Paul Frankin lastenmallistosta löytyy jalkineita jokaiselle kelille aurinkoisista kesäpäivistä syksyn sateisiin. Heidän kenkänsä eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan istuvat myös hyvin jalassa, antaen lisää pontta arjen leikkeihin. Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ovat Paul Frankin kengät aina varma valinta.

Tyylivinkkejä ja hoito-ohjeita Paul Frank kengille

Lapsesi tuntee olonsa tyylikkääksi Paul Frankin kengät jalassaan, mikä tekee niiden pukemisesta paljon helpompaa. Paul Frankin lastentennarit ovat heidän suosituimpia mallejaan yksinkertaisen ja leikkisän kuviointinsa ansiosta. Laadukkaat Paul Frank sneakerit kestävät energisimmänkin leikin ja niiden säännöllinen hoitaminen sopivilla hoitotuotteilla pidentää niiden käyttöikää entisestään.

Tilaa Paul Frank kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Paul Frank kengät. Tiedämme, että kenkiä on helpointa sovittaa kotona rauhassa, niinpä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen sekä maksuttoman postituksen ja mahdollisen palautuksen. Tilaa lapsellesi veikeät Paul Frankin kengät jo tänään!

Alsnon Beige
FEW LEFT
Boot
FEW LEFT
Desert Boot
FEW LEFT
Rutger Grey
FEW LEFT
Trollharen Brown
FEW LEFT
Desert Boot
FEW LEFT
Saxaren Red
FEW LEFT
Bjorkholmen Navy
FEW LEFT
W6544
FEW LEFT
Saxaren Navy
FEW LEFT
Boot
FEW LEFT
Basto Navy
FEW LEFT
Lagno Navy
FEW LEFT
Model W6582
FEW LEFT
Björkholmen
FEW LEFT
Fejan Black
FEW LEFT
Slät mocka
FEW LEFT
Lagno Khaki
FEW LEFT
Roald Grey
FEW LEFT
Rune Black
FEW LEFT
26 Grey/Red
FEW LEFT
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

36 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK