Patrick Kengät Netistä

0 osumaa

Patrick kengät – klassista urheilullisuutta Belgiasta

Jos etsit itsellesi laadukkaita, rennon urheilullisia arkikenkiä, Patrickin mallisto on hyvä paikka aloittaa. Patrick kengät yhdistävät modernin urheilujalkinemuotoilun klassisiin materiaaleihin, kuten nahkaan ja mokkaan. Yli sadan vuoden kokemuksellaan Patrick on kehittänyt urheilujalkineiden mukavuuden huippuunsa ja se tuntuu todellakin jalassa.

Patrick kenkien lyhyt historia

Patrick on valmistanut jalkineita belgialaisille urheilijoille jo vuodesta 1892. Patrick on kasvanut brändinä urheilujalkinemuodin mukana ja se tunnetaan tätä nykyä myös klassisten vapaa-ajan jalkineiden valmistajana. Urheilujalkineet muodostavat edelleen Patrickin malliston ytimen, mutta mallistoon kuuluu siis myös puhtaasti arkikäyttöön tarkoitettuja jalkineita.

Patrick kengät – ensiluokkaista laatua

Patrick urheilujalkineet erottuvat muiden joukosta heidän ensiluokkaisten laatuvaatimustensa ansiosta. Moderni kenkäteknologia yhdistyy klassisiin, ajan patinan kestäviin materiaaleihin. Patrick pyrkii tuottamaan lenkki- ja vapaa-ajan kenkiä jotka kestävät sesongista sesonkiin. Kenkien säännöllisellä käsittelyllä valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentyy kenkien käyttöikää sekä niiden ilme säilyy raikkaina.

Tilaa Patrick kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Patrick urheilukengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä rauhassa kotona. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä tarvittaessa palautuksen. Tilaa itsellesi jo tänään Patrickin laatukengät!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×