Pataugas kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

Pataugas kengät – vankat arkitennarit

Ranskalaisen Pataugas-merkin kengät ovat nousseet viime vuosina uuteen suosioon retrolenkkareiden siivellä. Pataugas on valmistanut jo 50-luvulta asti partiolaisten, retkeilijöiden ja sotilaiden keskuudessa suosittuja kevyitä eräkenkiä. Brändi on nyt päivittänyt stailinsa urbaanin sukupolven makuun ja nyt heidän mallistonsa löytyy myös Footwayn valikoimasta.

Pataugas kengät – erämaasta kaupunkiin

Ranskalainen Pataugas perustettiin 50-luvulla valmistamaan eräretkeilyyn soveltuvia kevyitä, kumipohjaisia vaelluskenkiä. 2000-luvun alussa tapahtunut omistajanvaihdos siivitti kuitenkin Pataugas-brändin nykysuosioonsa varrellisten kävelykenkien ja retrotennareiden noustua uuteen suosioon. Merkin suosituin malli on Pataugas Pampa, joka muistuttaa perinteistä high-top-kenkää johon on lisätty vankkarakenteinen, pienellä korolla varustettu pohja.

Pataugas kengät edustavat mukavuutta ja tyyliä

Pataugas kengät istuvat jalkaan perinteisiä kangastennareita mukavammin paksumman pohjansa sekä brändin käytännöllisyyteen pyrkivän design-filosofian ansiosta. Pataugas sneakerit ovat todella katu-uskottavan rennot, mutta yhtä aikaa ryhdikkäät, mikä heijastaakin hyvin ajankohtaista katumuotia. Klassisten maanläheisten kuosien lisäksi Pataugas on vastikään tuottanut jalkineita mitä kirkkaimmissa väreissä, joten mieleisen kuosin löytäminen on tuskin vaikeaa.

Tilaa Pataugas kengät helposti netistä Footwayltä

Pataugas kenkien tilaaminen Footwayltä on helppoa ja vaivatonta. Me tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, jonka ansiosta voit sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen sekä tarjoamme postitus- että mahdolliset palautuskulut. Löydä itsellesi luottokengät Pataugas-mallistosta!
Vähissä
Rock-H
Vähissä
Raid-H
Vähissä
Abers-T
Vähissä
Abers-T
Vähissä
Arid-T
Vähissä
Raid-T
Vähissä
Baling
Vähissä
Jungle
Vähissä
Sky-Star
Vähissä
PWBT2228
Vähissä
PWBT1231
Vähissä
PKJU1366
Vähissä
PKRI2294
Vähissä
PKRI1295
Vähissä
PKRI2297
Vähissä
892827
Vähissä
792707
Vähissä
792707
Vähissä
512786
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

53 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×