Panama Jack Kengät Netistä

37 osumaa

Panama Jack kengät sisäiselle seikkailijallesi

Panama Jackin jalkineet kestävät niin kauas kuin jalkasi ne vievätkään. Espanjalainen Panama Jack on valmistanut jo vuodesta 1989 jalkineita, jotka ovat yhtä ajankohtaiset sademetsän syövereissä kuin Pariisin kaduilla. Panama Jack kengät valmistetaan käsityönä Espanjassa luonnollisista materiaaleista.

Panama Jack kengät ovat vastuullista käsityötä

Perustamisestaan lähtien Panama Jack ei ole ainoastaan keskittynyt valmistamaan käsintehtyjä, pettämättömiä ikikenkiä, vaan brändi on ottanut myös sosiaalisen vastuunsa tosissaan ja tukee tuotannollaan useita koulutus- ja ympäristöprojekteja ympäri maailmaa. Keskittämällä koko tuotantoketjunsa Espanjaan Panama Jack on vähentänyt oman tuotantonsa ympäristölle aiheutuvia haittoja.

Panama Jack kenkien tyyli

Panama Jack kenkien ajaton, käytännönläheinen muotoilu teekee niistä jalkineen, jota voi pitää ihan missä vain. Heidät tunnetaan parhaiten varsikengistään, joista on tullutkin maailmanmatkaajien kesken ikoninen jalkine. Nämä kengät on valmistettu sata prosenttisesti luonnonmateriaaleista, jonka ansiosta ne pitävät jalan lämpimänä kylmällä säällä, mutta mukavan viileänä lämpiminä päivinä. Kenkien säännöllinen käsittely niille soveltuvalla hoitoaineilla pidentää kenkien käyttöikää entisestään.

Tilaa Panama Jack kengät helposti netistä Footwayltä

Panama Jackin mallisto löytyy nyt Footwayltä. Kenkien tilaaminen meiltä ja niiden sovittaminen kotona on vaivatonta, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Vapauta sisäinen seikkailijasi jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Panama Jack
S
Susanna -
H
H -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

37 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK