Pakros, Kengät

0 osumaa

Tyylikkäät Pakros kengät miehille sekä naisille

Pakros tunnetaan klassisten nahkakenkien valmistajana sekä miehille että naisille. Pakrosin malliston vahvuus löytyy heidän laadukkaasti valmistetuista varrellisista nahkakengistään, joita ei mukavuutensa puolesta malta riisua jalasta. Footwayltä kenkien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Pakros kenkien laaja mallisto

Pakros valmistaa pitkäikäisiä nahkakenkiä sekä miehille että naisille. Footwayn valikoimasta löytyy niin Pakrosin korollisia varsikenkiä naisille että klassisia miesten kävelykenkiä. Kaikki heidän kenkänsä huokuvat itsevarmuutta sekä päämäärätietoisuutta. Pakros valmistaa todellakin ajattomia kenkiä, jotka kulkevat jalassa sesongista sesonkiin, puhaltaisivat muodin tuulet mihin suuntaan tahansa.

Pakros kengät tulevat olemaan uudet luottokenkäsi

Luonnollisen värinen, klassisesti muotoiltu nahkakenkä on helppo pukea mihin tilaisuuteen vain. Varrelliset saappaat tuovat lisää varmuutta arjen askeleeseen, kun taas varrettomat kävelykengät sopivat miehen jalkaan vuodenajasta tai tilaisuudesta riippumatta. Säännöllinen kenkien käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentää kenkien käyttöikää ja säilyttää niiden ilmeen raikkaana. Pakros nahkakenkien valtti on se, että mitä pidempään ne ovat olleet käytössäsi, sitä paremmin ne istuvat jalkaan, sillä nahka muovautuu juuri sinun jalkaasi sopivaksi.

Tilaa Pakros kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Pakrosin nahkakengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, jotta kenkiä voi sovittaa kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Löydä uudet Pakros luottokenkäsi jo tänään!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK