Original Penguin Kengät Netistä

2 osumaa

Klassiset Original Penguin kengät

Original Penguinin mallistosta löytyy kengät joka tarkoitukseen. 50-luvulla perustettu yhdysvaltalainen Original Penguin on valmistanut perustamisestaan saakka jalkineita tyylitietoisille herrasmiehille. Original Penguin viestii jalkineillaan rentoa eleganssia, oli jalassasi sitten klassiset loaferit tai Original Penguin sneakerit merkin uudempaa mallistoa.

Original Penguin kenkien historia

Original Penguinin tyylin juuret löytyvät 50-luvun USA:n golfkentiltä ja brändi on sittemmin laajentanut mallistoaan kaikkeen vapaa-ajan viettoon liittyvään vaatetukseen. Itse pingviini-logo löytyi melkein vahingossa brändin perustajan kokoukseen mukaansa tuomasta pingviinipehmolelusta. Original Penguin -malliston kengät ovat ajattoman tyylikkäät ja merkki on tehnyt yhteistyötä nyttemmin pinnalla olevien elokuvatähtien kuten Brad Pittin ja Jake Gyllenhaalin kanssa.

Original Penguin kengät ja niiden tyyli

Original Penguinin jalkinemalliston suosituimmat kengät ovat Original Penguin loafers. Klassiset loaferit on puettu nykytrendeihin istuvilla värikkäillä kuoseilla, joiden ansiosta niiden avulla on helppo tuoda ripaus rentoutta arkiasuun. Hillitymmän väriset Original Penguin kengät ovat aina varma valinta töihin tai tapaamisiin. Ikonisen asemansa ansiosta Original Penguinit jalassa on todella vaikea tehdä tyylivirheitä.

Tilaa Original Penguin kengät netistä Footwayltä

Footwayltä on helppo tilata Original Penguin kengät. Meiltä tilattuja kenkiä on kätevää sovittaa rauhassa kotona, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme myös nopean toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Löydä omat Original Penguinit jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Original Penguin
J
J -
Näytä lisää julkaisuja
Steve
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ralph
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK