Oranssi, Kengät

267 osumaa

Oranssit kengät Footwayn laajassa valikoimassa

Auringonlasku, appelsiinit ja kesäiset kukkakimput – oranssi tuo mieleen lämpimiä ja aurinkoisia ajatuksia. Lämpimät oranssin sävyt ovat ihanan kesäisiä, ja antavat piristysruiskeen niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Murrettu tiilen sävy on tyylikäs ja ajaton valinta esimerkiksi syyspukeutumiseen, ja kylmä oranssi puolestaan erinomainen valinta tuomaan väriä esimerkiksi urheilukenkiin. Tavallisten kenkäkauppojen hyllyiltä voi kuitenkin olla vaikea löytää oransseja kenkiä kaikista sen kauniista sävyistä huolimatta – me suomalaiset kun suosimme neutraalin tummia ja maanläheisiä sävyjä, kuten mustaa ja ruskeaa. Me Footwaylla kuitenkin uskomme, että myös kengät voivat olla värikkäät, ja siksi olemme koonneet yhteen ehkäpä maan laajimman valikoiman oransseja kenkiä!

Oranssit kengät loistavat käytössä pitkään, kunhan pidät niistä huolta

Olipa kyseessä sitten kirkas neonoranssi, tumma poltettu tiilen sävy tai hempeän vaalea oranssi, myös oranssit kengät tarvitsevat säännöllistä huolenpitoa. Näin väri pysyy kauniina ja kengät käyttökuntoisina pidempään. Oikeat hoito-ohjeet riippuvat pitkälti kengän valmistusmateriaalista. Jokaiselle materiaalille on nimittäin olemassa omat hoitotuotteensa ja onkin erityisen tärkeää, että myös uusille, oransseille kengilleen hankkii juuri niille sopivan tuotteen. Yhteistä kaikille materiaaleille on joka tapauksessa se, että säännöllinen puhdistaminen todella auttaa pitämään kengät käyttövalmiina ja pidentää niiden käyttöikää. Yhteistä on myös perinteisen tuulettamisen toimivuus – jos kenkiä tarvitsee raikastaa, on parveke tai terassi tähän erinomainen apu.

Oranssit kengät piristävät asua kuin asua

Värikkäät kengät sopivat erinomaisesti pukeutujalle, joka haluaa tuoda tyyliinsä väriä, mutta jolle esimerkiksi värikäs paita tuntuu liian rohkealta. Oranssi on pirteä väri, joka helposti asettuu asun keskipisteeksi. Kirkkaan oranssit kengät sopivat parhaiten yhteen neutraalien värien kanssa. Esimerkiksi beige ja ruskea sointuvat hyvin yhteen oranssin kanssa – ja henkivät retroa 70-luvun henkeä, mikä onkin erittäin trendikästä. Kesällä vaaleammat, murretut oranssin sävyt sopivat loistavasti yhteen esimerkiksi valkoisten shortsien kanssa. Myös farkkukangas ja pastellinoranssi sopivat erinomaisesti yhteen. Oranssi on myös erittäin suosittu väri treenikengissä, ja raikas oranssi tekee treenityylistä raikkaan ja hauskan. Ehkäpä juoksuaskelkin kevenee, kun jalassa ovat loistavan oranssit kengät!

Footwaylta voit tilata itsellesi uudet oranssit kengät vain muutamalla klikkauksella

Footwaylla on Pohjoismaiden suurin valikoima kenkiä – ja ne kaikki ovat vain muutaman klikkauksen päässä kotioveltasi! Juuri sinun tyyliisi sopivien kenkien löytämisen helpottamiseksi olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi värin, koon ja kengän mallin mukaan. Löydettyäsi mieleisesi kenkäparin, on tilaaminen helppoa ja nopeaa, ja lähetämme tilauksesi matkaan mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokauppamme takaa, että sinulla on aikaa kokeilla uusia kenkiäsi kaikkien suosikkiasujesi kanssa oman kotisi rauhassa. Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi, tarjoamme myös maksuttoman palautuksen. Me kuitenkin uskomme, että löydät uudet lempikenkäsi Footwaylta!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ulli Yellow
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

267 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK