Onitsuka Tiger Kengät Netistä

0 osumaa

Tyylikkäät Onitsuka Tiger kengät

Onitsuka Tiger tunnetaan värikylläisistä lenkkareistaan, joissa klassinen muotoilu yhdistyy nykypäivän teknisten materiaalien kanssa. Jo syntymästään Onitsuka Tiger on halunnut antaa sinulle enemmän kuin vain lenkkarit: Onitsuka Tigerin filosofian ytimenä on ollut kohottaa persoonallisten jalkineidensa avulla nuorten itsetuntoa ja antaa heille syy sekä mahdollisuus mennä ulos.

Onitsuka Tiger kengät ja merkin historia

Kihachiro Onitsuka aloitti koripallokenkien valmistuksen Japanissa vuonna 1949, sillä hän halusi luoda brändin, joka motivoisi sodanjälkeisen sukupolven takaisin urheilukentille. Hänen mielestään sodanjälkeisen sukupolven huono itsetunto kohoaisi, jos nuoriso aktivoituisi taas urheilemaan. Alkupäivistään lähtien Onitsuka Tiger on panostanut persoonalliseen muotoiluun ja värikombinaatioihin, joiden joukosta jokainen voisi löytää juuri itsellensä sopivat jalkineen. Puhtaan tyylikkäät lenkkarit erottuvat varmasti katukuvassa.

Onitsuka Tiger kengät ja rennon leikkisä tyyli

Onitsuka Tiger sneakerit ovat persoonalliset ja taipuvat moneen tarkoitukseen. Lenkkareiden raikkaan ilmeen ja kuosivalikoiman laajuuden ansiosta Onitsuka Tigerit täydentävät hyvin katutietoisen pukeutujan kenkäarsenaalia. Onitsuka Tigerin Mexico 66 -kengästä on tullut ikoninen jalkine retrohenkisten lenkkarifanien kesken. Kenkien säännöllinen hoito valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidentää kenkien käyttöikää.

Tilaa Onitsuka Tiger kengät netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa tilata Onitsuka Tiger kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, joten kenkiä voi sovittaa rauhassa kotona. Tämän lisäksi tarjoamme nopean toimituksen sekä maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Löydä omat Onitsuka Tigerisi jo tänään!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×