Old Soles Kengät Netistä

0 osumaa

Old Soles kengät perheen pienimmille

Old Soles on taapero- ja lastenjalkineiden valmistajana omaa luokkaansa. Old Soles valmistaa jalkineita niille, jotka haluavat todellakin ottaa ensiaskeleensa tyylillä. Old Solesin kauniit, huolella suunnitellut jalkineet ovat korkealaatuista, pehmeää nahkaa. Footwayn valikoimasta löytyy myös Old Soles:in uusinta tuotantoa hieman vanhemmille lapsille.

Old Soles kengät ja brändin ensiaskeleet

Old Solesin perustaja Vicky Lever huomasi 2006-vuoden tienoilla, että kenkämarkkinoilta puuttui huolella suunniteltuja jalkineita aivan perheen pienimmille. Hänen oli vaikea löytää kauniita, massasta poikkeavia sekä laadukkaita jalkineita. Markkinarakonsa löytäneenä hän tarttui tuumasta toimeen ja vasta alle kymmenen vuotias brändi on jo ripeää tahtia valloittanut tyylikkäillä kengillään maailmaa.

Old Soles kenkien valmistusmateriaali

Old Solesin jalkineet on valmistettu kestämään ajan kulun sekä materiaaleiltaan että tyyliltään. Old Soles jalkineet valmistetaan korkealaatuisesta, jalkaa todella hellivästä pehmeästä nahasta. Old Soles taaperojalkineet ovat 100 % nahkaa, kun taas jo kävelevien lasten kenkiin on lisätty pitävä kumipohja. Mallistosta löytyy jalkineita jokaiselle vuodenajalle.

Tilaa lasten Old Soles kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppo tilata Old Soles lastenkengät. Meiltä tilattuja kenkiä voi sovittaa ja kokeilla rauhassa kotioloissa, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme lyhyen toimitusajan sekä maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Löydä jo tänään perheen pienimmälle omat Old Solesit!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×