Ocra Kengät Netistä

0 osumaa

Ympäristöystävälliset lasten Ocra kengät

Italialainen Ocra valmistaa ympäristöystävällisiä lastenkenkiä sekä pojille että tytöille. Ocran mallistosta löytyy jalkineita jokaiselle vuodenajalle sekä kelille. Ympäristönsuojelu on lähellä Ocran sydäntä. Ocra haluaa osoittaa kengillään, että tyylikkäitä, leikinkestäviä lasten jalkineita on mahdollista tuottaa ilman negatiivista vaikutusta yhteiseen ympäristöömme.

Ocra kengät on valmistettu sekä suunniteltu Italiassa

Ocra jalkineiden koko tuotantoketju löytyy Italiasta, mikä helpottaa brändin ympäristötavoitteita. Ocran filosofian ytimenä on valmistaa laatujalkineita ympäristöystävällisiä metodeja ja materiaaleja hyödyntäen. Tämän lisäksi Ocran jalkineet miellyttävät varmasti sekä lapsen että aikuisen silmää. Ocra haluaa antaa sinulle mahdollisuuden ostaa lapsillesi hyvällä omallatunnolla kauniit ja kestävät kengät, jotka suojaavat jalkaa säässä kuin säässä.

Ocra kenkien laaja mallisto ja kenkien hoito

Ocran mallistosta löytyy lastenkengät joka tarpeeseen, sekä tytöille että pojille. Valikoimasta löytyy kevyitä kevät- ja kesäkenkiä, mutta myös saappaita ja muita varrellisia kenkiä, jotka soveltuvat hyvin talvikäyttöön. Kenkien säännöllinen hoito valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidentää jalkineiden käyttöikää sekä säästää ympäristöä. Ocran jalkineet on tehty kestämään pikkusiskoille ja -veljille asti!

Tilaa Ocra kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppo tilata ympäristöystävälliset Ocra lastenjalkineet. Meiltä tilattuja kenkiä voi sovittaa rauhassa kotona, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme lyhyen toimitusajan, sekä maksuttoman postituksen ja palautuksen. Tilaa uudet Ocra lastenkengät jo tänään!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×