Kengät Netistä

36 osumaa

OAS Company kengät Espanjasta

OAS Company kengät väläyttelevät Välimeren elämäntyyliä. Niistä huokuu rentous ja tyylikkyys, mikä on tyypillistä merkin perustamismaalle Espanjalle. Uusista kengistä on iloa pitkään, sillä OAS Company panostaa käyttömukavuuden lisäksi materiaalien kestävyyteen!

Taidokasta kenkäsuunnittelua Espanjasta

OAS Company on perustettu Barcelonassa vuonna 2010, joten se on suhteellisen uusi tulokas kenkämuodin rintamalla. Merkin kengät kiteyttävät sen, mikä espanjalaisessa elämäntyylissä on tärkeää. Muodikkuuteen yhdistyy niissä iloinen elämänasenne. Kengät sopivatkin loistavasti myös Suomen kesäisiin päiviin. OAS Company on keskittynyt alusta alkaen valmistamaan espadrilloksia. Niitä löytyykin monissa kesäisissä väreissä ja kuoseissa. Jokaisessa kengässä näkyy valmistusprosessin korkea laatu ja kenkien samankaltaisuus. Vaikka kengät ovatkin vain yhtä mallia, niissä on silti lukuisia variaatioita. Espadrillokset voikin ostaa monessa eri värissä, jotta löytäisit aina asukokonaisuuteen sopivat kengät. Espadrillot ovat jatkuvasti muodissa, ja Suomessa niitä voi käyttää niin keväisin kuin kesäisin. OAS Company kengät ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi jalassa uskomattoman mukavat!

OAS Company kengät kesäkeleille

OAS Company kesäkengät ovat todella näppärät ja mukavat käyttää. Hyvin istuvat ja miellyttävän tuntuiset jalkineet sopivat loistavasti niin housujen, hameen kuin mekon kanssa. Värikkäät OAS Company espadrillot voi yhdistää yksiväriseen mekkoon, kun taas yksiväriset espadrillot sopivat loistavasti räväkän hameen tai yläosan kanssa. OAS Companyn valmistamia kenkiä on saatavilla niin lapsille kuin aikuisille, eli koko perheen tarpeisiin. Kengät ovat todella suosittuja varsinkin Välimeren maissa, joiden lämpimässä ilmastossa espadrilloja voidaan käyttää ympäri vuoden. Suomessakin espadrillot ovat kasvattaneet suosiotaan juuri rentoutensa vuoksi. OAS Company on yksi maailman johtavista espadrillojen valmistajista, ja sen suosio kertoo vankasta osaamisesta ja kenkien korkeasta laadusta. Espadrilloissa yhdistyvät muodikkuus, elämisen keveys ja rento asenne.

Kangaspäällys ja kumipohja - täydellinen yhdistelmä

OAS Company kengät on valmistettu kankaasta, joka pysyy hyvässä kunnossa ilman sen suurempia hoitotoimenpiteitä. Mikäli kankaaseen tulee tahroja, ne voi pyyhkiä märällä rätillä ja antaa kuivua luonnollisesti. Kenkien kumipohja on kestävä, ja sillä on mukava kävellä pitkiäkin matkoja. OAS Companyn kengät ovat siis todella hyvä valinta monellakin tapaa. Kengissä käytetty kangas on laadukasta - se ei repeydy eikä rispaannu helposti. Kun valitset OAS Companyn espadrillot, tiedät voivasi luottaa siihen, että kenkäsi kestävät aikaa ja käyttöä. Kenkiä olisi hyvä säilyttää joko kenkähyllyssä tai kenkälaatikossa, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvinä. Kenkiin voi ostaa myös lestin, joka auttaa niitä pysymään paremmin muodossaan. Espadrillot kestävät käytössä useiden kesien ajan vähäiselläkin hoidolla.

OAS Company kengät netistä Footwayltä

Footway on laajan valikoiman kenkäkauppa, josta löydät kengät koko perheelle. Tarjoamme aina tilauksellesi nopean ja ilmaisen toimituksen. Kaikilla käyttämättömillä kengillä on lisäksi 180 päivän palautusoikeus - myös palauttaminen on ilmaista, joten voit tutustua ostokseesi kaikessa rauhassa ilman lisäkulujen pelkoa. Footwayltä ostaminen onkin turvallista, helppoa ja nopeaa. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme ja osta OAS Company kengät ja muut suosikkisi suoraan netistä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Knot wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Knot pump
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Knot wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cloud pump
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

36 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK