Novita, Kengät

40 osumaa

Novita-kengät – italialaista jalkinelaatua Footwaylta

Novita-kenkiä on valmistettu vuodesta 1988 lähtien perinteisiä italialaisia kengänvalmistustaitoja vaalien. Täydellä tunteella ja tinkimättömällä käsityötaidolla kenkiä valmistava Novita on perheyritys, joka tunnetaan ylellisen tyylikkäistä kengistään. Huolella suunniteltujen ja valmistettujen kenkien upeat yksityiskohdat hivelevät silmääsi samalla, kun kenkien mukavuus hellii jalkojasi. Kengät valmistetaan perinteisin käsityöläismenetelmin ja niiden materiaalina käytetään aitoa italialaista laatunahkaa. Mallistoon kuuluvat laadukkaat kengät sekä miehille että naisille. Naisten mallistosta löydät muun muassa kauniita korkokenkiä, pehmeitä mokkasiineja, rentoja vapaa-ajan kenkiä sekä upeita saapikkaita. Novita Man -mallistosta löydät tyylikkäitä kenkiä miehille niin juhlaan kuin vapaa-aikaankin. Novita-kenkien muotoilun perustana on klassinen, ajaton tyyli. Muotoilussa kunnioitetaan perinteitä, muodin uusia tuulia kuitenkaan unohtamatta. Novitan periaatteena on, että laatu on määrää tärkeämpää. Tämä takaa sen, että Novita-kenkäparisi on vaalien tehty ja että siitä on sinulle iloa pitkään. Ihastu Footwaylla Novitan kenkiin, jotka tuovat sekä sinulle että jaloillesi luksusta jokaiseen päivään.

Näin pidät Novita-kengät pitkäikäisinä

Laadukkaiden Novita-kenkien pintamateriaalina käytetään aitoa nahkaa tai mokkanahkaa. Nämä ovat kestäviä materiaaleja, ja oikein hoidettuina nahasta tai mokkanahasta valmistetut kenkäsi näyttävät aina hyviltä. Puhdista kengät aina käytön jälkeen harjaamalla lika ja pöly kengistä pois sekä aseta kenkiin lepolestit, jotta kengät pysyvät hyvin mallissaan. Saappaiden varsiin on hyvä rullata vaikkapa sanomalehteä pitämään varret ryhdikkäinä. Käytä pintanahan hoitoon suojatuotetta, joka kyllästää kengän pinnan suojaten sitä kosteudelta ja lialta, minkä ansiosta kenkien puhdistaminen on jatkossa helpompaa. Toista suoja-aineella käsittely säännöllisesti. Kuluneen nahkapinnan elvyttämiseen voit käyttää kenkien väristä kenkävahaa ja sen levittämisen jälkeen kiillottaa kengät kenkäharjalla ja pehmeällä liinalla. Muistathan käyttää aina valmistusmateriaalille suunniteltua hoitotuotetta, sillä nahalle ja mokkanahalle löytyy molemmille omansa.

Novita-kengät täydentävät useat tyylit ja asut

Laadukkaat korkokengät ovat sekä kaunis että pitkäikäisyydessään myös järkevä valinta juhlatilaisuuksiin. Tyylikkäät korkokengät sopivat myös arjen menoja kaunistuttamaan tai vaikkapa osaksi näyttävää työvaatetusta. Halutessasi kaunistaa asuasi käytännöllisemmin, Novitan valikoimasta löydät myös käytännölliset, matalapohjaiset avokkaat ja ballerinat sekä jalassa mukavat, silmiä hivelevät nahkatennarit. Kylmemmillä keleillä Novitan saappaat ja saapikkaat kaunistavat asujasi tyylikkäällä varmuudella. Halutessasi asukokonaisuudestasi trendikkään, pillifarkut sopivat upeaasti yhteen kaikkien eri varrenpituuksien kanssa. Hame puolestaan korostaa saappaiden naisellista muotoilua. Novita Man –malliston juhlakengät täydentävät miehekkään asun niin laadukkaan puvun kuin siistien chinojenkin kaverina. Näyttävät laatubootsit sopivat yhtä hyvin lempifarkkujen kuin myös tyylikkäämpienkin asujen pariksi.

Tilaa omat Novita-kengät Footwaylta

Klassisen tyylikkäät Novita-kengät löydät nyt Footwayn valikoimista. Tilaa Novita-kengät helposti nettikaupastamme, ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. 180 päivän avokaupan ansiosta sovitat kenkiä kaikessa rauhassa kotona ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseen, myös palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Uskomme kuitenkin, että laadukkaat ja tyylikkäät Novitat vastaanotettuasi löydät jaloillesi uudet luottoystävät. Valitse Novita-suosikkisi valikoimastamme ja tilaa kenkäsi meiltä jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Novita
T
Tuire -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Parma Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rom Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Parma Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Noce Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

40 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK