Etsi lempikenkäsi täältä!
Sivu 1 / 1

Nokian Kengät Netistä

Nokia kengät suomalaista designia

Nokian kengät ovat suomalaisen designin taidonnäyte; yksinkertaista ja funktionaalista. Suomalainen luonto asettaa erityishaasteita jalkineille, ja vaikka moni ulkomaalainen merkki on pystynyt vastaamaan talven haasteisiin, ei tälle sadekelin jalkineelle ole voittajaa. Nokian kumisaappaat ovat lyömätön kenkä sadesäällä.

Jotta suomalaisten ei tarvitse kärsiä vedestä

Nokian kenkien historia yltää aina 1800-luvun lopulle saakka, jolloin suomalaisten liikemiesten joukko halusi perustaa laadukkaita ja ilmastomme erityistarpeet huomioonottavia jalkineita valmistavan yrityksen. Alkoi kumisaappaiden tuotanto; ensimmäiset Nokian kengät valmistettiin. Nokian kumisaappaat otettiin välittömästi avosylin vastaan, vaikka klassikkosaappaita jouduttiinkin odottelemaan vuoteen 1973 asti. Tällöin kansan eteen tuotiin vielä tänäkin päivänä kaikkien aikojen myydyin Nokian saapasmalli: Kontio. Kontion jälkeen mallisto alkoi pikku hiljaa laajeta kohti monipuolisempaa kenkävalikoimaa, kunnes Nokia teki strategisen valinnan ja päätti erikoistua. Tällöin yhtiö jakautui useampiin toimialoihin, ja yksi näistä oli Nokian Jalkineet. Nokian Jalkineet päätti keskittyä vain ja ainoastaan heidän ydinosaamiseensa eli laadukkaisiin kumisaappaisiin. Tässä yhtiön erkanemisvaiheessa muodostui myös Suomen kansantalouden ylpeys: Nokia puhelimet, ja talviautoilijan pelastus: Nokian Renkaat.

Nokian kengät ihastuttavat ikään katsomatta

Nokian jalkineista tunnetuimmat ovat perinteiset Nokian kumisaappaat arkikäyttöön. Nokian kumisaappaita näkyy suomalaisessa katukuvassa ihan jokaisena sadepäivänä. Kenkämallistosta löytyy kokoja niin vauvoille kuin aikuisillekin. Valikoimasta ihastuttavimpia ovat värikkäät nuorisolle suunnatut kengät. Nämä värikkäät kumisaappaat ovatkin onnistuneet saamaan tietyn nostalgisen retrovillityksen suomalaisten nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Värikkäiden Nokia kumisaappaiden paraatibongauspaikka sadekelillä on trenditietoisten nuorten suosima Kallio. Näiden perinteisten arkisaappaiden lisäksi Nokia valmistaa erikoiskumisaappaita, kuten työkäyttöön tarkoitettuja turvasaappaita. Työkengiksi soveltuvista kumisaappaista tunnetuimmat ovat Nokian Tuurasafe kengät, jotka on CE-hyväksytty raskaaseen työkäyttöön. Kenkä soveltuu muun muassa maansiirto- ja linjanraivaustöihin. Tuurasafe-saappaan kärkiosassa on erikoisvahvenne, joka pitää varpaat suojassa kovemmaltakin iskulta. Nokian saappaat on valmistettu leveällä suomalaiseen jalkapohjaan sopivalla lestillä.

Kumikengän erikoisominaisuudet ja hoito

Nokian kengät on valmistettu luonnonkumista. Nokialle tärkeä arvo on luonnon säästäminen. Luonnonkumi on valittu päämateriaaliksi juuri uusiutuvuutensa vuoksi. Tämän lisäksi tuotannossa kiinnitetään paljon huomiota ylijäämäkumin hyödyntämiseen mahdollisimman tehokkaasti uusiokäyttössä. Nokian käyttämä korkealaatuinen luonnonkumi itsessään on jo luonnonmukainen vaihtoehto, sillä laadukas materiaali takaa tuotteelle pitkän käyttöiän. Kenkämateriaalina kumi on omaa luokkaansa, sillä kumin ansiosta saadaan aikaan täysin vedenpitävät kengät. Voisi ajatella, että kumisaapas ei kaipaa hoitoa, mutta todellisuudessa kumisaapasta tulisi silloin tällöin puhdistaa miedolla saippuavedellä kevyesti hangaten esimerkiksi sienellä. Kumikenkään ei saa käyttää syövyttäviä aineita tai kumin pinta rikkoutuu. Pesty kenkä tulisi kuivata huoneenlämmössä. Kumipinnalle on myös saatavilla omia hoitoaineita, joiden käyttö ylläpitää saappaan kiiltoa.

Nokian kengät netistä Footwayltä

Osta Nokian kengät Footway:n nettikaupasta. Nettikauppamme palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Valikoimastamme löydät Nokian sappaat niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöön. Tilatessasi kenkäsi meiltä saat tuotteeellesi ilmaisen ja nopean toimituksen sekä palautusoikeuden. Palautusoikeus kaikissa meiltä ostetuissa kengissä on huimat 180 päivää. Näin ollen voit tilata kengät kotiin ja tutustua kenkiin rauhassa ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja edulliset jalkineet. Meiltä löydät kengät perheen jokaiselle jäsenelle.

Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×