Nobrand, Kengät

1 osumaa

Trendikkäät ja mukavat Nobrand kengät

Nobrand on portugalilainen merkki, joka valmistaa kenkiä sekä miehille että naisille. Nobrand kengät ovat tunnettuja mukavuudestaan sekä laajasta valikoimastaan eri värejä sekä tyylejä. Kengät sopivat niin töihin kuin kaupungillekin, ja mallistoja löytyy sekä kesää että talvea varten. Tutustu Footwayn valikoimaan, josta löydät Nobrand bootsit sekä merkin muut mallit, ja tilaa oma parisi!

Nobrand kengät Portugalista

Nobrand-merkki perustettiin vuonna 1988 Portugalissa. Vajaassa kolmessakymmenessä vuodessa merkki on kasvanut huimasti ja lisännyt suosiotaan perinteisellä muotoilullaan, jossa kuitenkin on moderni twisti. Kumipohjat tekevät kengistä hyvän vaihtoehdon erilaisiin ympäristöihin ja varmistavat vakaan askeleen. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi varrekkaat saappaat viileämmille keleille sekä erityisesti miesten mokkakengät murretuissa sävyissä.

Norbrand kengät miehille ja naisille

Nobrand-mallistosta löytyy käytännöllisiä ja trendikkäitä kenkiä sekä miehille että naisille. Kengät ovat useimmiten nahkaa, joka on kestävä ja monipuolinen materiaali. Kun muistat huolehtia nahkakengistäsi, palvelevat ne sinua pitkään! Myös Nobrand kengät kannattaa suihkuttaa suoja-aineella ennen käyttöönottoa, jotta ne kestävät likaa ja kosteutta paremmin. Kengät kannattaa myös puhdistaa nahkakengille suunnatulla harjalla ja puhdistusaineella säännöllisesti, jotta lika ei ehdi pinttyä.

Tilaa Nobrand kengät kätevästi netistä Footwayltä

Tutustu valikoimaamme Nobrand kenkiä ja tilaa omasi! Footway tarjoaa ilmaisen ja nopean toimituksen sekä ilmaisen palautuksen, jotta ostosten tekeminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Tarjoamme myös 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit kaikessa rauhassa sovittaa uusia kenkiäsi kaikkien lempivaatteidesi kanssa.

ARTHUR
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK