Nine West Kengät Netistä

4 osumaa

Nine West kengät ovat trenditietoisen valinta

”Sexy, chic and smart” kenkiä modernille naiselle – näin määrittää Nine West oman visionsa. Valikoimasta löytyy niin kevyitä kesäkenkiä piknikille, kuin tyylikkäitä kenkiä työpäivän ajaksi. Merkin valikoimasta löytyy monia eri materiaaleja ja värejä aina hillityistä maanläheisistä väreistä kirkkaan punaiseen ja keltaiseen. Tule tutustumaan Footwayn valikoimaan Nine West kenkiä!

Nine West kengät Yhdysvalloista

Nine West on nimestään huolimatta Amerikan itärannikolla New Yorkissa vuonna 1978 perustettu yritys. Sijainti yhdessä muotimaailman keskiöistä on auttanut merkkiä pysymään trendien aallonharjalla ja tarjoamaan meille aina oikeanlaisia kenkiä. Yhdysvaltojen lisäksi Nine West bootsit ja muut kengät voi löytää kaupoista jo lähes 80 maasta.

Nine West kengät kesään ja talveen

Ihanan värikkäät ja kevyet kengät vai kauniit nilkkurit talveen? Miksipä ei molemmat! Nine Westin kesämallisto on trendikkään värikäs valikoima erilaisia materiaaleja, korkoja sekä kenkämalleja. Valittavana on niin avokkaita kuin vaikkapa gladiaattorisandaalejakin, jotka kruunaavat asusi niin hameen, shortsien kuin mekonkin kanssa! Kylmempien ilmojen varalle tyylikkäät nilkkurit mokkapinnalla tai esimerkiksi nyörityksellä sopivat erinomaisesti mm. pillifarkkujen pariksi.

Nine West kengät helposti netistä Footwayltä

Me Footwayllä olemme koonneet valikoiman Nine West kenkiä ja bootseja, joiden joukosta varmasti löydät omaan tyyliisi sopivan parin! Tarjoamme ilmaisen ja nopean toimituksen sekä ilmaisen palautuksen, jotta kaupankäynti olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Ja 180 päivän avoimen kaupan ansiosta voit rauhassa kokeilla uusia kenkiä kotona kaikkien suosikkivaatteidesi kanssa!

ONTHEROCKS3
MUUTAMA JÄLJELLÄ
HELLSFIRE2
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Geezlouis
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK