Kengät Netistä

770 osumaa

The North Face kengät seikkailijoille

The North Face kengät ovat jo yli neljän vuosikymmenen ajan olleet omiaan vastaamaan kovimpienkin urheilijoiden ja liikkujien odotuksiin. Kenkiä on joka lähtöön ja voidaankin sanoa niiden sopivan kaikille liikkujatyypeille.

The North Face kenkien historia yltää kauas

The North Face -brändin tarina yltää yli 40 vuoden taakse San Franciscoon. Douglas Tompkins perusti ulkoiluun keskittyneen merkin, joka valmisti jo silloin kaikkea kengistä vaatteisiin. Merkki on onnistunut säilyttämään suosionsa, joka alkoi kasvaa vain hieman merkin perustamisen jälkeen. Suurimpina tekijöinä suosion takana lienevät ne seikat, että The North Face kengät ovat laadukkaita ja käytännöllisiä ja ne sopivat kaikille. Tänä päivänä monet kuuluisat urheilijat esimerkiksi juoksemisen, hiihtämisen ja lumilautailun saralta käyttävät The North Facen kenkiä ja vaatteita ja sponsoroivat samalla kyseistä merkkiä. The North Facen tuotteita myydään Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Merkki onkin onnistunut nousemaan suosituksi ympäri maailman, mikä kertoo osaltaan laadusta.

The North Face kengät

The North Face kengät sopivat hyvin urheilullisille ja vapaa-ajasta nauttiville ihmisille. Ne ovat erittäin hyvät jaloille ja tukevat juuri oikeasta kohti. Kengät onkin valmistettu niin, että ne sopivat hyvin jokaisen jalkoihin. Silloin jalkojen päällä jaksaa olla pitkänkin päivän esimerkiksi vaeltamassa ollessa. Kenkien valikoimasta löytyy kaikkea niin naisille kuin miehille. The North Face talvikengät sopivat loistavasti Suomenkin kylmään ilmastoon. Talvikengät pitävät jalat lämpiminä ilman villasukkaa. The North Face sandaalit taas ovat erinomaiset kesäpäivän vapaahetkiin tai vaikka uimarannalle. Kenkiä löytyy siis kaikkiin vuodenaikoihin ja jokaiseen puuhaan. The North Face on todella onnistunut tekemään itsestään suuren brändin, jonka tuotteilla riittää vientiä vuodesta toiseen.

The North Face kengissä käytetään vedenpitävää materiaalia

The North Face kengät on yleisesti ottaen valmistettu vedenpitävästä nahasta ja kumista. Niiden nyöritykset tulevat kengän etupuolelle. Monissa kengissä sisäosissa on käytetty fleeceä ja erillistä jaloille miellyttävää materiaalia, jota kutsutaan EVAksi. Kengän pohjalliset ovat kumia, joka pitää loistavasti huonossakin maastossa kävellessä. The North Face kenkiä ei tarvitse huoltaa sen erikoisemmin. Kengät on hyvä säilyttää joko kenkähyllyssä tai laatikossa, jossa kengät ovat tulleet. Kengät kannattaa puhdistaa kevyesti rätillä pyyhkimällä aina käytön jälkeen, jotta lika ja pöly eivät pinty kengän pintaan. Nahkaosia voi hoitaa niille tarkoitetulla aineella, kuten voiteella tai vahalla. Tämän kevyen hoitotoimenpiteen voi tehdä kerran muutamassa kuukaudessa riippuen siitä, kuinka kovalla käytöllä kengät ovat.

The North Face kengät netistä Footwayltä

Footway tarjoaa todella laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia kenkiä. Kaikille tuotteille tarjotaan nopean ja ilmainen toimitus. Tuotteisiin saa tutustua jopa 180 päivän ajan. Palautus täytyy tehdä 180 päivän aikana ja myös palauttaminen on ilmaista. Footway tarjoaa siis kaiken mahdollisen, mitä asiakas voi vain toivoa. Osta The North Face kengät Footwayltä ja säästä selvää rahaa. Sinä ansaitset vain parasta ja The North Face voi tarjota sitä!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 13

770 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK