Kengät Netistä

723 osumaa

Primeboots – käsityötä ja kestävyyttä

Primeboots perustettiin vuonna 1989 Valverdena del Calzadossa Espanjassa. Tämä Espanjalainen provinssi on tunnettu käsityönä valmistetuista kengistä ja vaatteista, ja he toimittavat kestäviä laatutuotteita muun muassa kaivosteollisuudelle.

Suositut vankkarakenteiset saappaat

Primeboots syys- ja talvikengät ovat erittäin suosittuja, tunnettuja, tyylikkäitä ja kestäviä. Rakenne takaa vuosien kestävyyden, ja tarvittaessa saappaisiin voidaan vaihtaa pohja. Saappaat valmistetaan käsin kahdessa keskeisessä vaiheessa, joiden avulla kenkä seuraa jalan muotoja, mutta on kuitenkin hengittävä.

Primeboots valmistaa korkealaatuisia kenkiä ja tarjoaa kaikkea klassisista malleista perinteisellä designilla erikoismallistoihin, joiden yksityiskohtainen design luo uniikimpia kenkiä. Uusi pari Primeboots-kenkiä on todella hyvä ostos, johon et tule pettymään.

Laajasta Primeboots valikoimasta löytyy muun muassa saappaita, saapikkaita, kenkiä ja jalkineita monissa eri malleissa. Valikoimasta löytyy jotain jokaiselle riippumatta siitä, millaisesta tyylistä pidät: tyylikkäästä, rockista, boheemista, trendikkäästä, rennosta vai jostain aivan muusta.

Matalat Primeboots-saappaat

Suosituimpien mallien joukosta löydätmatalat Primeboots-saappaat. Mallit Ascot och Bisham ovat helppoja valintoja yksinkertaisen, tyylikkään muotoilun vuoksi. Parin matalia Primeboots-saappaita voi helposti yhdistää hieman kuluneisiin farkkuihin ja oversize-malliseen t-paitaan. Tai miksei paksuun villapaitaan? Lisää asuun muutama rock-henkinen koru ja tyyli on valmis. Koska Primeboots-kengät on valmistettu kestävästä nahasta, voit käyttää matalia saappaitasi (lähes) joka säällä.

Enemmän värejä – hauskempia tyylejä

Primeboots valmistaa kenkiä monissa eri väreissä, vaikka musta on perinteisin valinta. Meillä on ruskeita, beigejä, harmaita, sinisiä ja kuviollisia Primeboots-sappaita. Myös materiaaleista löytyy valinnanvaraa: nahka ja mokka, ilman korkoa tai korolla. Suuresta valikoimasta on helppo löytää jotain, joka sopii juuri sinulle.

Korkeat Primeboots-saappaat

Jos pidät enemmän korkeista saappaista, olet oikeassa paikassa. Heidän suosituin malli on Primeboots Engineer, jonka varsi on erittäin korkea: 45,5cm. Korkean varren ja syvän mustan värin ansiosta Primeboots Engineer -saappaat huokuvat asennetta ja tyyliä – täydellinen yhdistelmä kauniin hameen kanssa.

Muita asuvaihtoehtoja Primeboots-saappaillesi:

  • Kapeat housut tai leggingsit
  • Lyhyt mekko
  • Oversize-mallinen t-paita yhdessä leggingsien kanssa
  • Yhdistä kynähameen kanssa siistimpää tyyliä varten

Huolehdi Primeboots-saappaistasi

Okei. Olemme melko tarkkoja kenkien hoitamisesta. Mutta siihen on olemassa muutama yksinkertainen syy sen lisäksi, että rakastamme kenkiä yhtä paljon kuin sinä.

  • 1) Kun huolehdit saappaista, saappaasi kestävät pidempään
  • 2) Hoidetut saappaat näyttävät paremmilta
  • 3) On oikeastaan hauskaa pitää saappaista hyvää huolta

Kyllästä Primeboots-saappaasi kyllästyssuihkeella, se auttaa kenkiä kestämään pohjoisen säätä. Investoi hyvään pariin lestipitimiä, mieluiten setripuusta valmistettuihin. Siten sinun saappaasi pitävät muotonsa pidempään ja pysyvät raikkaampina sisäpuolelta. Muista käyttää rasvaa välttääksesi ryppyjä kengässä, ja kenkävoidetta saadaksesi takaisin tunteen uusista kengistä.

Primeboots-saappaat edullisesti Footwaylta

Footwaylta löydät yli 80 paria Primeboots-saappaita, kaikki erinomaiseen hintaan. Meillä on aina nopea ja ilmainen toimitus sekä palautus ja 180 päivän avoin kauppa. Voit yksinkertaisesti ostaa kengät ja kokeilla niitä kotona; jos ne eivät istu jalkaasi, voit lähettää ne takaisin meille. Toivomme, että löydät uudet Primeboots-saappaasi netistä meiltä Footwaylta, käytä suodattimia vasemmalla tarkentaaksesi hakuasi. Pidä silmäsi auki: joskus meillä on vielä edullisempia alennettuja hintoja Primeboots-saappaille.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 13

723 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK