Kengät Netistä

688 osumaa

Belmondo kengät - modernia ja luovaa designia

Belmondon yksilölliset ja luovat kengät antavat näyttävän sekä viimeistellyn ulkoasun. Vuosikymmenten kokemus ja kattava asiantuntemus kenkien tyyleihin ja muotiin liittyen ovat tehneet Belmondosta merkittävän toimijan kenkämarkkinoilla. Belmondo takaa asiakkailleen, että kengät, joita he käyttävät, ovat muodikkaita ja muotoilultaan tyylikkäitä. Kengät ovat yksilöllisiä ja persoonallisia, joten jos pidät uniikeista kengistä, kannattaa katsastaa Belmondon kenkävalikoima. Suunnittelussaan Belmondo tarkkailee kansainvälisiä trendejä ja näin antaa naisille ja miehille mahdollisuuden kehittää ja ilmaista omaa persoonallisuuttaan kengillään. Nykyaikaista designia, laadukasta viimeistelyä, rakkautta yksityiskohtiin ja kohtuuhintaisia tuotteita, siitä on Belmondo tehty. Olitpa sitten töissä tai juhlissa, Belmondon kengissä viihdyt varmasti.

Belmondo kenkien kaunis maailma

Belmondo on italiaa ja tarkoittaa ”kaunista maailmaa”. Toden totta yritys tekeekin maailmasta kauniimman uniikeilla kengillään. Jo vuodesta 1989 lähtien tämä saksalainen merkki on valmistanut näyttäviä kenkiä niin miehille kuin naisille. Merkki on kasvanut vuosien varrella voimakkaasti ja noussut esille hyvin myös kansainvälisillä markkinoilla. Yrityksellä on edustajia jo yli 20 maassa. Jos haluat luoda henkilökohtaisen tyylin, kannattaa asukokonaisuus täydentää Belmondon kengillä. Valikoimasta löydät Belmondo ballerinat, sandaalit kesään ja bootsit talveen sekä kaiken tältä väliltä.Tuotevalikoimaan kuuluu kolme kategoriaa:- Pure Shape- Inspiring Nature- Relaxed PerformancePure Shape kengät ovat yksinkertaisia ja puhtaita, ilman mitään turhia yksityiskohtia. Kengissä käytetään materiaalina korkeaa laatua, kuten hienoa samettia ja kiiltävää pintaa. Inspiring Nature -malliston kengät ovat saaneet innoituksensa luonnon monimuotoisuudesta ja sen eksoottisesta tekstuurista. Relaxed Performance kenkiin kuuluu hienostuneita kuvioita ja yksityiskohtia rentoon aikuisen makuun.

Belmondo kengät arkeen ja juhlaan

Belmondo valmistaa muodikkaita kenkiä joka makuun. Kengät ovat trendikkäitä ja niiden valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota laadukkaisiin materiaaleihin ja täydelliseen viimeistelyyn. Kengäthän kulkevat mukana lähes koko päivän, joten erityistä huomiota kiinnitetään kenkien jalkaan muotoutumiseen: aivan kuin kenkiä ei olisi ollenkaan jalassa, niin hyvältä ne tuntuvat! Belmondo valmistaa hyvälaatuisia kenkiä huokeaan hintaan, joten voit saada ylellisyyttä kohtuuhintaan. Jos haluat lisätä tyyliisi ripauksen muotitietoista, tai oikeastaan hiukan jo muotia edellä olevaa designia, et tule pettymään Belmondon tyylikkäisiin malleihin. Belmondo kengillä saat aikaan omaleimaisen pukeutumisen. Lisää hiukan väriä tyylikkäillä kengillä harmaaseen arkeen. Tai mikset pukisi välillä arkityyliisi lisäksi upeita korkkareita tai rentojen shortsien kaveriksi näyttäviä sandaaleja? Vain taivas on rajana!

Footway – Belmondo kengät netistä

Footwayn laajasta valikoimasta löydät valtavat valikoimat kenkiä Belmondo-tuotemerkiltä. Meiltä saat 180 päivän avokaupan, hintatakuun sekä ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Meille asiakas on tärkeä, joten kaikki kengät löytyvät heti varastosta, eli toimitus on nopeaa. Avokaupan ansiosta voit kaikessa rauhassa sovitella kenkiä kotona. Jos sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 12

688 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK