Nike Kengät Netistä

335 osumaa

Suurin,kaunein ja paras

Nike perustettiin vuonna 1964 Blue Ribbon Sportsinalle ja siitä tuli Nike vuonna 1971. Nimi on peräisin kreikkalaiseltajumalattarelta Nikeltä ja yritys on kasvanut yhdeksi maailman suurimmistakenkien ja urheiluvaatteiden tuottajista.

Urheilu- japopulaarikulttuuria

Tänä päivänä Nike valmistaa urheilukenkiä,vapaa-ajankenkiä, juoksukenkiä, golfkenkiä, koripallokenkiä ja monien muidenlajien kenkiä. Harva kenkienvalmistaja ja urheilumerkki on kokenut samanlaisenläpimurron ja kyennyt vaikuttamaan maailmaan yhtä paljon kuin Nike. He ovatnäkyneet maailman parhaiden urheilijoiden päällä useissa lajeissa, elokuvissa,musiikissa ja lukuisissa muissa populaarikulttuurin teoksissa. Mainitse AirJordan ja kaikki tietävät mistä puhut. Luultavasti useampi tuntee kengät kuinkoripallopelaaja Michael Jordanin.

Monta tietämenestykseen

Nike on tullut tunnetuksi innovaatioistaan, trendienluomisestaan ja tuotemerkkituntemuksesta. Lähes pettämättömästi he kertovatasiakkailleen, mitä asiakas tarvitsee, jo ennen kuin he haluavat sitä. Näin heovat rakentaneet asemansa hallitsevana urheiluvaatteiden ja –kenkienjumalattarena. Kuuluisia urheilijoita, jotka käyttävät Nike-kenkiä ovat muunmuassa Christiano Ronaldo, Mo Farah, Rory McIlroy, LeBron James ja monet muut.Historiallisista urheilijoista mainittakoon amerikkalainen juoksija StevePrefontaine sekä koripalloilija Michael Jordan, joka on myös tehnyt yhteistyötäNiken kanssa.

Juoksu- jakoripallobuumi

Steve Prefontaine, jonka valmentaja Bill Bowerman olimukana perustamassa Nikea, oli yksi henkilö 1970-luvulla alkaneeseen ja80-luvulle asti jatkuneen juoksubuumin takana. Noin 25 miljoonaa amerikkalaistaalkoi treenata juoksemista Steve Prefontainen ja muiden amerikkalaistenjuoksijoiden menestyksen seurauksena. Luultavasti suurin osa 25 miljoonastaamerikkalaisista juoksi jalassaan pari Nike-kenkiä. Michael Jordanin yhteistyö,joka johti huippusuosittuihin Air Jordan-kenkiin, johti yhteen Nikensuurimmista myyntimenestyksistä koskaan. Joka toinen tyttö tai poika, nainen,mies tai lapsi halusi tepastella ympäriinsä jalassa pari uusia Jordaneita – janiin se on yhä tänäkin päivänä.

Maaginentyylinkohottaja

Et ehkä satsaa uraan koripallon peluussa, muttatykkäät urheilla Niken kengissä? Me ymmärrämme sinua. Pari urheilullisia,siistejä ja tyylipuhtaita Nike-lenkkareita eivät jää huomaamatta ja ovattodellinen tyylinkohottaja. Nikessä on jotain maagista. Se on enemmän kuinmerkki, se on enemmän kuin elämäntapa, enemmän kuin konsepti.

Tänä päivänä Nike-kengät tunnetaan kevyestäpainostaan, innovatiivisesta designistaan ja monipuolisuudestaan. Katsopaheidän moderneja juoksukenkiään, kuten Nike Free, Nike Flyknit ja Nike AirZoom. Pelkkä vilkaisu saa jalat vispaamaan ja sinut valtaa tunne, että haluatpäästä juoksemaan lennokkaasti. Helpota oloasi ja valitse toivomasi kategoriattästä ylhäältä ja etsi suosikki Niket Footwayltä. 

Suosittu Niken kengät

Sivu 1 / 6

335 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×