Upeat Nike Tiempo -jalkapallokengät

Nike Tiempo -kenkäsarjaan kuuluu niin nappulakenkiä kuin sisäpeliinkin sopivia kenkiä. Tiempo-sarjan kengissä kosketus on viety aivan uudelle, jo kehittyneeltä tekniseltä tasolta vieläkin kehittyneemmälle tasolle! Tämän eloisan värikkään kenkämalliston helmet huomataan niin ulko- kuin sisäkentilläkin. Useimmat Tiempo-sarjan nappulakengistä on suunniteltu toimimaan parhaiten lyhytnurmisilla kentillä ja sisäkengät puolestaan antamaan parhaimman mahdollisen pidon sisätiloissa tapahtuvaan pelaamiseen. Nappulakenkien nappulat on sijoitettu strategisesti niin, että kiihtyvyyden maksimointi sekä suunnan muutokset onnistuvat mitä helpoimmin. Sama ominaisuus löytyy myös sisäpeliin kehitellyistä, nappulattomista kengistä, joissa niissäkin kiihtyvyyden ja suunnan muutoksen maksimointi on viety huippuunsa. Mikäli haluat pitkälle kehitellyt, haastavissakin tilanteissa toimivat jalkapallokengät, Nike Tiempo on valintasi!

Nike Tiempo valmistajalta, joka tekee mestareista mestareita

Harvoin huippulahjakkaatkaan pystyvät ylittämään ylivoimaisia odotuksia - ennätysten rikkomisen raja tulee helposti vastaan jossain vaiheessa. Cristiano Ronaldo on ilmiselvä poikkeus tässä oletuksessa. Ronaldo on tuottelias voittaja ja pelaaja, joka on urallaan pystynyt tekemään aina vain uusia ennätyksiä, vaikka edellisen rikkouduttua seuraavan rajapyykin ylitys olisi tuntunut muiden mielestä miten mahdottomalta tahansa. Ronaldo sai ensimmäisen ammattimaisen sopimuksensa jo 10-vuotiaana, jolloin hänen lahjakkuutensa huomattiin. Tästä lähtien tämä suosikkipelaaja on hallinnut maailman kaikkein suurimpia jalkapallokenttiä vauhdillaan, älykkyydellään sekä maalintekotaidollaan. Nike on ollut mukana Ronaldon uralla tarjoten hänelle mitä parhaimmat työvälineet näiden uskomattomien tulosten saavuttamiseen ja pelaaja onkin turvautunut Niken huippuunsa kehiteltyihin kenkiin jo pitkään.

Parhaista, suuresti teknisistä materiaaleista valmistettu Nike Tiempo

Mallista riippuen kengät on valmistettu joko nahkaa tai synteettistä materiaalia käyttäen, joissain kengissä koostuen molemmista materiaaleista. Sisäpelikenkien ulkopohja on kumia ja pohjan tekniset ominaisuudet on viety mahdollisimman pitkälle tarjoten peliin parasta mahdollista pitoa sekä pelin kannalta tärkeitä toimintoja. NON-Marking Outsole on ulkopohja, joka ei jätä lattiaan mustia jälkiä. Tällä ominaisuudella varustettuja kenkiä suositellaan myös esimerkiksi kuntosaleille lattiaan syntyvien rumien jälkien ja raitojen estämiseksi. Nappulakenkien tiheä EVA-välipohja tarjoaa mukavan, räätälöidyn istuvuuden ulkokentällä pelaavalle. Kengissä käytetty nahka on luonnonmateriaalia, joka on kestävää ja hyvin jalkojen mukaiseksi muotoutuvaa. Keinokuitu taas on yleisnimitys keinotekoisille materiaaleille, jotka eivät ole peräisin eläimistä ja luonnosta.

Nike Tiempo - kaksi eri käyttötarkoitusta, sama mahtava istuvuus

Tarpeestasi riippuen Nike Tiempo –sarjasta löytyy jalkapallokenkiä useita eri variaatioita eri tarpeisiin. Valikoimasta löytyy omat kenkänsä niin aikuisille kuin lapsillekin, mukavuutta ja todella tarkkaan harkittua suunnitelmallisuutta unohtamatta. Olipa kyseessä sitten sisäpeliin tai ulos jalkapallokentille tarvittava jalkine, rientää Nike Tiempo ylpeänä hätiin teknisesti huippuunsa asti viedyillä ominaisuuksillaan. Nike Tiempo -jalkapallokenkää suunniteltaessa on otettu huomioon myös ohjauksen ja kiihtyvyyden paras maksimoiminen pelin aikana. Sarjan kaikissa erilaisissa malleissa ja käyttötarkoitukseltaan eroavissa kengissä on yksi yhteinen ominaisuus: mukava istuvuus. Tämä tarkoin harkittu piirre antaa pelaajalle mahtavan tuntuman sekä pehmeän mutta tiiviin istuvuuden koko pelin ajaksi - yhä uudelleen ja uudelleen. Sarjan Nike Tiempo Legend Ag on jo nimensäkin mukaisesti legendaarinen malli, joka on suunniteltu tekonurmella pelaamiseen. Malli Nike Tiempo Legend V Ag on perheen uusin tulokas.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×