Kengät Netistä

27 osumaa

Ultrakevyt ja hengittävä Nike Roshe One

Nike Roshe One on ultrakevyt ja hengittävä urheilukenkä, jossa nykyaikaiset tekniset vaatimukset kohtaavat ajattoman vintagemuotoilun parhaimmalla tavalla. Ilmiömäinen kenkä sopii yhtä hyvin niin lenkkipolulle kuin jokapäiväiseen käyttöön missä ja milloin vain: toisin sanoen aina silloin, kun toivot jaloillesi parhainta mahdollista tunnetta ja askellusta. Phylon-välipohja sekä vohvelikuvioitu ulkopohja ovat tarkkaan harkittuja ja maksimoivat nautinnon askellettaessa. Tämä 70-luvun lopun ikoni on todella ansainnut paikkansa osana nykymuotia, sillä sen ilmiömäisyys oli olemassa jo kengän nähtyä päivänvalon ensimmäistä kertaa. Tänä päivänä Roshe One saa yhä edelleen uusia faneja niin aikuisista kuin lapsistakin, jotka antavat arvoa kengässä mukavuuden lisäksi myös rennon letkeälle tyylikkyydelle.

Nike Roshe One - Päivitetty malli Niken ikonista

Nike valmistaa ympäri maailman tunnettuja, nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä. Useat Niken juoksukenkien mallit ovatkin jatkuvasti maailman myydyimpien urheilukenkien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on ensisijaisesti valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille ja myöskin vaativille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi vuonna 1979 ensimmäisen kerran päivänvalon Roshe-nimellä nähneet, huippuunsa kehitetyt Nike Roshe One -juoksukengät, jotka edustavat Niken pitkälle vietyä, maailmankuulua tuotekehittelyä parhaimmillaan. Nike Roshe One kengät kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa juoksupolulle houkuttelevan jännittävillä kuoseillaan. Väreissä löytyy runsaasti valinnan varaa aina räiskyvästä rauhallisempaan.

Nike Roshe One on varustettu hengittävällä verkkopäällisellä

Nike Roshe One on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkä on saanut päälleen myös hengittävää verkkomateriaalia. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta parhain mahdollisin keinoin. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Nike Roshe Onesta erinomaisen suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä on erityisen tärkeää kenkien mukavuutta ajatellen. Nike Roshe One Musta on klassikko, mutta kenkää on saatavilla myös räiskyvän iloisissa väreissä. Pidät tämän pitkälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Täydellistä toimivuutta juoksuun ja vapaa-aikaan - Nike Roshe One

Nike Roshe One -juoksukengän tuotekehittelyssä on satsattu erityisesti kengän mukavaan istuvuuteen. Lähtökohtana on ollut, että kenkä istuu niin hyvin, että voit tuntea mielihyvää puitpa sen sitten jalkaasi juoksulenkille tai rauhalliselle kävelylle. Tähän urheilukenkään satsaaminen onkin todella kannattanut: Nike Roshen Onen mukavuus yllättää joka kerta pujahtaessasi näihin tyylikkäisiin, juoksemista varten suunniteltuihin kenkiin. Mikään ei myöskään estä käyttämästä Roshe Onea juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen. Kenkä onkin hyvin suosittu myös vapaa-ajan kenkänä, sillä sen ikonimaisen retro ulkoasu toimii useammassakin pukeutumistyylissä - ja mikä parasta, päivitetty Roshe One tarjoaa sinulle katu-uskottavuuden lisäksi entistä maksimaalisemman mukavuuden!

Liittyy hakusanaan "nike roshe one"
Sivu 1 / 1

27 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK