Nike Md Runner – Sporttisuutta huokuva tennari

Nike Md Runner on tennari, johon on todella helppo ihastua. Se edustaa uusinta innovaatiota, joka tuo kaksi suosittua kenkätyyppiä yhteen ennennäkemättömällä tavalla. Kengän tyylikäs, pelkistetty muotoilu kohtaa mukavuuden mitä sointuvimmin ja sen ulkonäkö on saanut vaikutteita perinteiseltä juoksukengältä. Tähän ulkonäköön on liitetty mukaan tennarille ominaiset tunnusmerkit. Päällisen verkkokangas tuo kenkään miellyttävää ilmavuutta ja hengittävyyttä. Kengän päällinen on saanut lisäksi mokkanahkaiset vahvikkeet, jotka auttavat kenkää pitämään paremmin muotonsa. Kuminen, vohvelikuvioitu ulkopohja vaimentaa iskuja antaen samalla hyvän pidon, millä tahansa alustalla sitä käytätkin. Pehmustettu pohjallinen lisää kengän tarjoamaa käyttömukavuutta ja uuden innovaation mukanaan tuomat Flex-urat parantavat puolestaan joustavuutta.

Uuden sukupolven Nike Md Runner on nerokkaan kehittelyn tulos

Nike Md Runner -kengän juuret ovat Niken aikanaan kehittämissä, huippusuosituissa juoksukengissä, joista tämä uuden ajan ehdoton suosikki on saanut reilusti mainioita vaikutteita osakseen. Markkinoilla koettiin taannoin tarve enemmän tennarin tyyppiselle kengälle, jossa olisi mahdollisimman paljon kevytmateriaalista valmistetun juoksukengän ominaisuuksia yhdistettynä trendikkääseen tennarimalliin. Tähän tarpeeseen vastaamaan syntyi fantastinen Nike Md Runner, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä osoittaa, että myös tennari voi olla käytöltään ja ominaisuuksiltaan juoksukengän veroinen jalkine, joka säästää jalkaa liialta väsymiseltä ja vähentää kengästä usein saadun kuormituksen minimiin nerokkaiden ratkaisujen avulla. Kokeile sinäkin miten mahtavan mukavalta trendikäs kenkä voi parhaimmillaan jalassa tuntua!

Mukavista materiaaleista koottu Nike Md Runner

Nike Md Runner on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta tarjoten myös vohvelikuvioinnillaan parhaan pidon. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Md Runnerista erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän tennarimarkkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Md Runneria on saatavana räiskyvän iloisissa väreissä. Pidät tämän pitkälle kehitetyn tennarin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Nike Md Runner -tennarit jokaiselle perheenjäsenelle

Nike Md Runner on koko perheen tennari, jota valmistetaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Myös lapsen jalan on tärkeä saada tukea sekä vaimennusta jalkaan kohdistuvilta iskuilta. Kevytmateriaalista on iloa niin pienille kuin isoillekin jaloille, sillä kevyt askellus estää jalkoja väsymästä liikaa. Suositulta juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii kaikkiin vapaa-ajanaktiviteetteihin ja on silmiä hivelevän trendikäs. Huolellisen suunnittelun ansiosta se vastaa tämän päivän tarpeisiin erinomaisesti. Nike Md Runner –tennaria on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi halajamaan ulos ja asfaltille. Mikäli taas suosit hillitympiä sävyjä, on valkoinen tai harmaa Md Runner aina tyylikäs ja useaan asuun yhteensopiva valinta.

Kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

26 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×