Kengät Netistä

44 osumaa

Nike Roshe - kenkä, jossa vintage kohtaa tämän päivän

Nike Roshe on malliesimerkki urheilukengästä, jossa nykyaikaiset tekniset vaatimukset kohtaavat ajattomuutta henkivän vintagemuotoilun parhaalla mahdollisella tavalla. Ilmiömäinen kenkä sopii yhtä hyvin niin lenkkipolulle kuin jokapäiväiseen käyttöön missä ja milloin vain: toisin sanoen aina silloin, kun toivot jaloillesi parhainta mahdollista tuntemusta ja askellusta. Phylon-välipohja sekä vohvelikuvioitu ulkopohja ovat tarkkaan harkittuja ja tekemässä arvokasta työtä askelluksen nautinnon maksimoimiseksi. Tämä 70-luvun lopun ikoni on todella ansainnut tulla alati kehitetyksi tähän päivään saakka, sillä sen ilmiömäisyys oli olemassa jo kengän nähtyä päivänvalon. Tänä päivänä Roshe saa yhä edelleen uusia faneja niin aikuisista kuin lapsistakin, jotka antavat arvoa kengässä mukavuuden lisäksi myös rennon letkeälle tyylikkyydelle.

Nuorekas, muodikas ikoni - Nike Roshe

Nike valmistaa ympäri maailman tunnettuja, nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä. Useat Niken juoksukenkien mallit ovatkin jatkuvasti maailman myydyimpien urheilukenkien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on ensisijaisesti valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille ja myöskin vaativille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi vuonna 1979 päivänvalon nähneet, huippuunsa kehitetyt Nike Roshe -juoksukengät, jotka ovat todellakin omiaan edustamaan Niken pitkälle vietyä, maailmankuulua tuotekehittelyä parhaimmillaan. Nike Roshe kengät kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa juoksupolulle houkuttelevan jännittävillä kuoseillaan. Väreissä löytyy runsaasti valinnan varaa aina räiskyvästä rauhallisempaan.

Nike Roshe - helppohoitoista mukavuutta

Nike Roshe on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta parhain mahdollisin keinoin. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Nike Roshesta erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Nike Roshea on saatavilla myös räiskyvän iloisissa väreissä, jotka huomataan lenkkipoluilla. Pidät tämän pitkälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Juoksulenkin ja vapaa-ajan pelastaja Nike Roshe

Nike Roshe -juoksukengän tuotekehittelyssä on satsattu erityisesti kengän mukavaan istuvuuteen. Lähtökohtana on ollut, että kenkä istuu niin hyvin, että voit tuntea mielihyvää puitpa sen sitten jalkaasi juoksulenkkiä tai kaupungilla kävelyä varten. Tähän urheilukenkään satsaaminen onkin todella kannattanut: Nike Roshen mukavuus yllättää joka kerta pujahtaessasi näihin tyylikkäisiin kenkiin. Nike Roshe Run on täydellinen kenkä niin Suomi-maisemissa kuin muualla juostessasi. Eikä mikään estä käyttämästä Roshea juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen. Kenkä onkin hyvin suosittu myös vapaa-ajan kenkänä, sillä sen ikonimaisen retro ulkoasu toimii useammassakin pukeutumistyylissä - ja mikä parasta, Roshe tarjoaa sinulle katu-uskottavuuden lisäksi maksimaalisen mukavuuden!

Liittyy hakusanaan "nike roshe"
Sivu 1 / 1

44 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK