Kengät Netistä

29 osumaa

Tule nähdyksi ja pysy kuivana Nike Pegasus -juoksukengissä!

Nike Pegasus juoksukengät tarjoavat erittäin reagoivan vaimennuksen ja kevytmateriaalin tuki auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdolliseen juoksunopeutesi. Pitkälle kehitellyt säänkestävät ominaisuudet tekevät tästä täydellisen juoksukengän myös kosteille lenkkipoluille. Voit valita Pegasus-juoksukenkääsi herkullisen värityksen, joka takuulla huomataan hämärissäkin juoksuolosuhteissa. Vaihtoehtoisesti voit valita hillitymmän sävyn muuhun juoksuasuusi sopimaan. Pegasus-malleista ennen kaikkea Nike Air Zoom Pegasus on viety kehittelynsä huippuun. Sen paineistettu Nike Air -ominaisuus on yhdistetty kantapään Zoom Air -yksikköön ja nämä ominaisuudet yhdessä tekevät juoksukokemuksestasi vieläkin vaimennetumman ja nautinnollisemman. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva Pegasus jo tänään ja saat vietyä juoksusi aivan uudelle mukavuuden tasolle, jonka Niken suunnittelutiimi on tehnyt sinua varten!

Nike Pegasus vastaa nykypäivän tarpeisiin

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi Nike Pegasus -juoksukengät, jotka edustavat Niken asiantuntevaa tuotekehittelyä parhaimmillaan ja kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan herkullisilla kuoseillaan.

Hengittävän toiminnallisesta materiaalista valmistettu Nike Pegasus

Nike Pegasus juoksukengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Nike Pegasus -kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän pehmustuksen kanssa. Kaikki ominaisuudet tekevät yhdessä Pegasuksesta erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Pegasusta on saatavilla niin iloisen räiskyvissä väreissä kuin hillityn mustanakin. Pidät tämän juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Nike Pegasus on juoksijan nappivalinta

Nike Pegasus on juoksukenkä, jonka suunnittelussa on otettu huolella huomioon kengän täydellinen istuvuus jalkaasi. Kengät ovat juoksijalle kaikin puolin ihanteelliset ja pitkälle kehitellyt säänkestävät ominaisuudet tekevät tästä täydellisen juoksukengän myös kosteille lenkkipoluille. Pegasus-juoksukenkäsi huomataan lenkkipolulla niin tyylikkyytensä ja täydellisen istuvuutensa, kuin myös silminnähtävän mukavuutensa ansiosta. Pegasus-malleista ennen kaikkea Nike Air Zoom Pegasus on viety kehittelynsä huippuun tehden jokaisesta juoksukokemuksestasi vieläkin vaimennetumman ja nautinnollisemman. Mikään ei estä käyttämästä Pegasus-kenkää juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi yhtäkkiä enemmänkin askeleita.

Liittyy hakusanaan "nike pegasus"
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK