Nike Lunarglide 6 tarjoaa samaan aikaan sekä keveyden että tukevan istuvuuden

Nike Lunargliden kevyt rakenne, tukeva istuvuus sekä pehmustettu pohja antavat yhdessä juoksijalle ultrapehmeän kyydin yhä uusille ja taas uusille kilometreille niin, että juoksulenkki saattaakin kestää aiottua pidempään - ihan huomaamatta. Niken Flyknit-rakenne kannassa ja kengän sivuilla sekä jalkaterän Flymesh-rakenne varmistavat käyttäjälleen keveyden, tuen ja ilmanvaihdon juuri sinne, minne se kuuluukin. Kaksiosainen, esimerkillinen Lunarlon-välipohja pitää sisällään sekä pehmeämmän vaahtoytimen että hieman kiinteämmän vaahdon, jotka yhdessä tarjoavat juoksijalle niin reagoivan askelluksen kuin tehostetun tuenkin. Lunarglide 6 tarjoaa käyttäjälleen lisäksi myös saumattoman, ilmavan mukavuuden sekä jalalle luonnollisen liikkuvuuden. Mikäli haluat nauttia viimeisimpien kehittelytöiden kypsästä ja arvostetusta hedelmästä, Lunarglide 6 on ehdottomasti sinun juoksukenkäsi!

Nike Lunarglide 6 edustaa pitkälle vietyä tuotekehittelyä

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi Nike Lunarglide 6 -juoksukengät, jotka edustavat Niken pitkälle vietyä tuotekehittelyä parhaimmillaan, kutsuen juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan jännittävillä kuoseillaan.

Hengittävää mukavuutta - Nike Lunarglide 6

Nike Lunarglide 6 on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän runsaan pehmustuksen kanssa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Lunarglidesta erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Lunarglidea on saatavilla räiskyvän iloisissa väreissä. Pidät tämän pitkälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Nike Lunarglide 6 soveltuu niin juoksuun kuin vapaa-aikaankin

Nike Lunarglide 6 on malli, jonka tuotekehityksessä on satsattu paljon kengän istuvuuteen. Lähtökohtana on ollut, että kenkä istuu niin hyvin, ettei sitä liioin tunnekaan jalassaan. Tähän istuvuuteen liittyy myös kengän keveys, joka on aikaansaatu nerokkailla teknisen kehittelyn tuloksilla. Nämä kehitetyt huippuominaisuudet on otettu hyötykäyttöön, yhteen ja samaan kenkään. Satsaaminen on kannattanut: sellaista juoksijaa ei löydykään, joka ei hämmästyisi Lunargliden miellyttävyydestä pujottaessaan ne jalkaansa ensimmäistä kertaa. Sama tunne ilahduttaa jatkossakin yhä uudelleen. Ilahtumisen arvoinen on myös Nike Lunarglide 6 hinta: se ei nimittäin päätä huimaa huippuominaisuuksin pakatusta kengästä. Mikään ei estä käyttämästä Lunarglidea juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen.

Kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

10 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×